VB 2022: Így tudod nézni az Egyesült Államok-Wales meccset és az összefoglalókat – sportműsor ajánló

A vasárnapi Katar-Ecuador meccsel kezdetét vette a 2022-es katari FIFA-világbajnokság, ami a megszokott nyár helyett ezúttal novemberben ülteti nézők millióit a képernyők elé, és a 64 mérkőzésen át tartó világesemény vége éppen aranyvasárnapra, december 18-ára esik.

A katari vébé meccseit már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen 2022-ben legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Mikor játsszák az Egyesült Államok-Wales mérkőzést?

A katari foci-vb-n a B csoport második mérkőzése következik. Az Egyesült Államok válogatottja jelenleg a FIFA ranglista 16. helyén található, és ha minden a papírforma szerint alakul, akkor a Wales-elleni találkozó a csoport második helyének megszerzéséért fog zajlani. Az alig 3 millió lakosú Wales azonban vélhetően szintén szeretne a csoportjából továbbjutni, és az USA-tól alig három pozícióval lemaradva a friss ranglista 19. helyéről várják a szorosnak ígérkező összecsapást.

Az amerikai válogatott az 1994-es hazai rendezésű vb óta 3 alkalommal volt nyolcaddöntős, és a Korea-Japán közös rendezésű világbajnokságon egészen a negyeddöntőig meneteltek. Az előzetes vélemények szerint inkább őket tartják esélyesnek az angolok mögötti továbbjutóként. Wales nemzeti tizenegye az 1958-as svéd világversenyen elér negyeddöntős helyezésük óta egyáltalán nem voltak ott vébén, de ne feledjük, hogy 2016-ban elődöntőig, 2020-ban pedig nyolcaddöntőig jutottak az Európa Bajnokságon.

A mérkőzést november 21-én magyar idő szerint este 20:00-kor rendezik az al-Rajján, Ahmad bin Ali Stadionban.

A mérkőzést élőben tudjátok követni kábelen és online is, az M4 Sport csatornáján.

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3TSxUpd

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzés összefoglalója a lefújást követően itt tudjátok megnézni:

  • Egyesült Államok–Wales összefoglaló (B csoport, 2022., november 21. hétfő)
  • Szenegál-Hollandia összefoglaló (A csoport, 2022. november 21., hétfő)
  • Katar-Ecuador összefoglaló (A csoport, 2022. november 20., vasárnap)
  • Anglia-Irán összefoglaló (B csoport, 2022 november 21., hétfő)

#sportstreaming #műsoronplus #katarvb

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.