A Tőrbe ejtve új netflixes posztere után még jobban várjuk a decemberi premiert

Már csak szűk két hónap, és megérkezik a Netflixre az év egyik talán legjobban várt filmje, a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma (Glass Onion: A Knives out Mystery) olyan sztárokkal, mint Kate Hudson,  Daniel Craig, Edward Norton vagy Dave Bautista.

Azt már megszokhattuk, hogy közeledve a premierhez a streamer fokozatosan csepegteti az információkat a filmhez, amit itt tudtok időrendben áttekinteni:

És íme az új poszter, ami olyan jól sikerült, akár egy görög olajfestmény, az ember szinte azonnal bekereteztetné.

Sokáig tűnt úgy, hogy a Netflix a korábbi évekhez képest hosszabb mozi ablakot adhat a filmnek, amely elsőként néhány kiválasztott terem, Amerikában például közel 600 egység tűzi műsorára, amit végül Ted Sarandos a Netflix társelnöke cáfolt meg.

Állandóan van erről mindenféle vita, oda-vissza. Belsőleg viszont nem kérdés, hogy a filmjeinket a tagjaink számára készítjük, és nagyon szeretnénk, hogy lássák őket a Netflixen – nyilatkozta Sarandos, így pontot is tett a mozitulajdonosok által felkarolt téma végére, hogy Netflix filmekkel pótolják az egyre apadó blockubster filmkínálatukat.

A Tőrbe ejtve – Az üveghagyma december 23-án, Hurrápénteken érkezik a Netflix műsortárába.

#netflixvilág #tőrbeejtve

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.