Steve Carellnek sorozatgyilkos kényszerét kell orvosolnia, jön A páciens a Disney+-ra

A Disney tulajdonában lévő FX hálózat aktívan szállítja a drámasorozatokat a Hulu majd a Disney+ streaming platfromokra. Ennek döntő többségét mi is megkapjuk ráadásul magyar szinkronnal, az Amerikai Horror Story, a Mayans MC. után a Nagy öreg (The Old Man) pedig rengeteg nézőt vonzott világszerte, amik pozitív szakmai kritikákban is megmutatkoztak.

Az FX újabb nagy dobása A páciens (The Patiant) című pszichológiai thrillersorozat Steve Carell és Domhnall Gleeson főszereplésével, ami augusztus 30-án debütált a Hulun, majd november 30-án szerdán érkezik a Disney+ műsortárába, remélhetőleg a többi sorozathoz hasonlóan magyar szinkronnal.

Az elmúlt fél év FX sorozatai a Disney+-on

  • A rezervátum kutyái (Reservation Dogs) – a második évad hamarosan érkezik
  • Under the Banner of Heaven
  • American Horror Stories
  • Üdv Wrexhamben! (Welcome to Wrexham) – dokumentumsorozat
  • A kis démon (Little Demon) – felnőtt animáció (hamarosan érkezik)

Miről szól A páciens?

A 10 részes sorozat központjában Alan Strauss (Steve Carell) pszichiáter áll.  Strausst saját démonai kísértenek, miközben megpróbál segíteni pácienseinek, hogy megértsék önmagukat és ezáltal a körülöttük lévő világot is. Legújabb páciense azonban több annál, mint amennyit elbírna szakmailag és emberileg is. Sam Fortner (Domhnall Gleeson) ugyanis sorozatgyilkos, aki elrabolja Strausst és fogságban tartja, hogy segítsen neki megoldani a benne tomboló gyilkossági kényszert. A túlélés érdekében a terapeutának segítenie kell Fortnernek, hogy megértse önmagát, mielőtt lejárna az idő. Strausst fogsága alatt felesége Beth halála is foglalkoztatja, miközben ezért küzd, hogy áthidalja a közte és vallásos fia, Ezra közötti szakadékot.

Hivatalos poszter (Hulu)

Steve Carell a televízióban az Office című sorozattal vált ismerté, legutóbb pedig a netflixes Űrhadosztály második évadában vagy az Apple TV+-on látható The Morning Show-ban tűnik fel Jennifer Aniston és Reese Witherspoon riportertársaként.

A páciens várhatóan részenként, heti bontásban érkezik a magyar Disney+-ra.

#disney+ #stevecarell #thepatient

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.