Peaky Blinders alkotója az HBO Maxon, érkezik Steven Knight új háborús sorozata

Akiknek tetszett a Birmingham bandája sorozat a Netflixen, azok erre az új sorozatra biztosan rácsapnak. A Peaky Blinders alkotója Steven Knight új nagyszabású drámasorozata Engedetlen hősök (SAS Rogue Heroes) címmel október 30-án landol az HBO Maxon, és az előzetes láttán máris bekészítettük a megnézendő háborús sorozatok listájába.

A 6 epizódból álló széria Ben Macintyre azonos című bestselleréből készült, így az alapanyag szempontjából sem lehet okunk a panaszra. Főszerepeiben Connor Swindells, Jack O’Connell, Alfie Allen, Sofia Boutella és Dominic West lesz látható, akik azt fogják nekünk elmesélni, hogy hogyan került sor az SAS, azaz a brit Különleges Légi Szolgálat létrehozására a második világháború legsötétebb napjaiban.

Az akciódús, látványos helyszínekben bővelkedő Engedetlen hősök (SAS Rogue Heroes) lebilincselő történet renegátokról, akik hatalmas kockázatot vállaltak egy rendkívüli helyzetben.

A hat hatvanperces részből álló Engedetlen hősök (SAS Rogue Heroes) alkotója, írója és executive producere Steven Knight (Birmingham bandája, Tabu, Karácsonyi ének), rendezője Tom Shankland (A kígyó, Elveszettek), producere Stephen Smallwood (A kígyó, Patrick Melrose). A sorozat executive producere Karen Wilson, Martin Haines és Emma Kingsman-Lloyd a Kudos részéről, valamint Tommy Bulfin a BBC részéről. Megrendelője a BBC részéről Piers Wenger, a BBC Drama korábbi igazgatója, illetve Charlotte Moore tartalomgyártási igazgató volt.

első képek:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.