Új filmek a Netflixen, és ezek a klasszikusok hagyják el a műsortárat hamarosan

A modern tartalomfogyasztás egyik természetes velejárója, hogy a streaming platformokra érkező újdonságok mellett sajnos távozó címek is vannak, és ez a jelenség egy fontos része az online műsortárak frissítésének, hiszen egy-egy műsorhoz tartozó licencet csak meghatározott időszakra vásárolnak meg.

Ebben a tekintetben a Netflix nagyon aktívnak számít, hiszen a több ezer cím viszonylag gyakran cserélődik. A Műsoron.hu #netflixvilág rovata többek között rendszeresen összesíti azokat a tartalmakat is, amik elhagyják a szolgáltatást, így ennek nyomkövetésével még meg tudjátok nézni azokat a filmeket vagy sorozatokat amire kíváncsiak vagytok, mielőtt elhagyná a szolgáltatást.

Mostantól már azokat is megtalálhatjátok, amik ismét elérhetőek lettek vagy új filmként debütáltak.

Most éppen a Jack Ryan gyűjteményből a Jayk Ryan: Árnyékügynök hagyja el a műsortárat – amelyben Chris Pine alakítja Ryant, de a másik filmje, a Rettegés arénája egyelőre nem került fel a törléslistára. Aggodalomra azonban nincs okunk, hiszen az Árnyékügynök megtalálható még az HBO Max műsortárában is. A másik film a Christian Bale, Woody Harrelson és Casey Affleck főszereplésével készült A harag tűze dráma, amelynek például Ridley Scott és Leonardo DiCaprio volt a producere, és sajnos a film másik, magyar vonatkozású streaming platformon nem található meg.

Viszont két kimondottan jó és izgalmas filmklasszikus tért vissza a Netflixre, így ha korábban még nem láttátok őket, ideje bepótolni.

Október 16-tól már nem lesz elérhető

The Game Changers (2019)

Október 17-től már nem lesz elérhető

Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit) 2014

A harag tűze (Out of the Furnace) 2013

Ismét a műsortárban

Ryan közlegény megmentése (Saving Private Ryan) 1998

Az igazság ára (The Lincoln Lawyer)

#netflixvilág #jackryan #ChristianBale #WoodyHarrelson #Casey Affleck #törlés

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.