Friss: Boszorkányok csapnak össze Joe Barton új horror sorozatában, ami még ebben a hónapban megérkezik a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix éppen Halloween előtt jelentett be egy friss YA horror sorozatot, aminek a premierje ebben a hónapban lesz Magyarországon is. Az október 28-án érkező A törvénytelen fiú és az ördög (The Bastard Son & The Devil Hisself) című sorozatnak már megnézhetjük az első véres előzetesét is, ami ráadásul az applikációban magyar szinkronnal is elérhető.

A Sally Green 2014-es Half Bad című regényén alapuló fantasy drámasorozat egy olyan világban játszódik, amelyben boszorkányklánok csapnak össze egymással. A történet Nathan Byrn, a Marcus Edge nevű veszélyes vérboszorkány törvénytelen fiát követi nyomon, aki szeretné megtalálni önmagát, felfedezni a benne rejlő különleges képességeket, ami által rendezheti a két boszorkán klán véres viszályát is.

Az sorozatot a hamarosna a TNT csatornán induló (nálunk talán az HBO Maxra érkező) The Lazarus Project vagy a népszerű jakuzás akció, a Kötelesség / Szégyen (Giri/Haji) alkotója Joe Barton jegyzi, de látható lesz benne Paul Ready is, akit a nézők Harry Goodsir szerepében láthattak az Amazon Prime Videon elérhető The Terror című sorozatban.

The Bastard Son & The Devil Himself | Official Trailer | Netflix

Sixteen-year-old Nathan (Jay Lycurgo) is the illegitimate son of the world’s most dangerous witch. Fearing he will follow in his father’s footsteps, Nathan is closely monitored throughout his childhood. As the boundaries between ‘good’ and ‘bad’ fray, Nathan – along with mischievous Annalise and charismatic Gabriel – will soon discover who he truly is.

első képek:

#netflixvilág #joebarton