Netflix újdonságok: Ezeket a filmeket várjuk még 2022-ben

Oszd meg a cikket másokkal is:

Beléptünk az októberi hónapba, tehát érdemes átnézni azokat a filmcímeket és ajánlókat, amik még idén érkeznek a Netflixre. A műsortár frissítés mindig egy izgalmas kérdés, főként az év utolsó hónapjaiban, ezért ha átnézzük ezt a listát, szabadon válogathatunk néznivalót a meghitt esti tévézéshez. Október után a november majd december sem tűnik unalmasnak, ami bőven tartogat számunkra még több izgalmat, rejtélyt és romantikát, csak győzzük a címeket feljegyezni a naptárunkba.

Még 2021-ben hirdette meg a Netflix a minden héten egy új film kampányát, ami akkor valóban elhozta a heti filmadagunkat, és ezt a tendenciát többé kevésbé 2022-ben is tartani tudja a streaming szolgáltató. A következő hónapokra vonatkozó programing kínálat számtalan új filmcímet tartalmaz, ami a romantikus filmek, a fantasy könyvadaptációk vagy a skandináv krimi kedvelőinek is kedvez, de néhány különleges alkotással is találkozhatunk.

Ahogy eddig megszokhattuk, az igai csemegék a decemberi ünnepi időszakra vannak időzítve, mivel akkor érkeznek majd olyan sztárok, mint Daniel Craig, Adam Driver, Jason Momoa vagy Charlize Theron új filmje a Netflixen, de láthatunk még igaz történetre épülő, és akár Oscar-esélyes alkotást is A Mardini nővérekkel, Matildával egy impozáns musicalt vagy egy társadalmi kórképbe burkolt Pinokkiót Guillermo Del Toro szeszögéből, és ez még csak náhány említés.

A Műsoron összeállításában elsőként a filmekről készül lista, amiket mindenképpen érdemes lesz megnézni 2022-ben a Netflixen:

október 7

A szerencse lánya (Luckiest Girl Alive)

október 13

A megfigyelő (The Watcher)

október 14

A Bridge Hollow-i átok ( The Curse of Bridge Hollow)

október 19

A Jók és Rosszak iskolája (The School for Good and Evil)  

október 28

Nyugaton a helyzet változatlan (All Quiet on the Western Front)

november 4

Enola Holmes 2

November 9

Zaj (Noise)

november 10

Az eltévedt golyó 2 (Lost Bullet 2)

Karácsonyi románc

november 16

A csoda (The Wonder)

november 17

Karácsony veled (Christmas with You)

november 18

Álomország (Slumberland)

november 23

A Mardini nővérek (The Swimmers)

November 24

Noel naplója (The Noel Diary)

The Swimmers | Official Teaser | Netflix

From war-torn Syria to the 2016 Rio Olympics, two young sisters embark on a harrowing journey as refugees, putting both their hearts and champion swimming skills to heroic use. Based on a true story. Directed by Sally El-Hosaini.

december 2

Lady Chatterley szeretője (Lady Chatterley’s Lover)

december 9

Guillermo Del Toro: Pinokkió (Guillermo Del Toro’s Pinocchio)

december 16

Bardo, egy maroknyi igazság hamis krónikája  (BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths)

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths | Official Trailer | Netflix

Five-time Academy Award®-winner Alejandro G. Iñárritu brings us BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths. BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths is an epic, visually stunning and immersive experience set against the intimate and moving journey of Silverio, a renowned Mexican journalist and documentary filmmaker living in Los Angeles, who, after being named the recipient of a prestigious international award, is compelled to return to his native country, unaware that this simple trip will push him to an existential limit.

december 23

Tőrbe ejtve – Az üveghagyma (Glass Onion: A Knives out Mystery)

december 25

Matilda – A musical (Roald Dahl’s Matilda The Musical)

december 30

Fehér zaj (White Noise)

#netflixvilág #betekintő #műsoronplus