Ilyen lett a Manifest 4. évadának magyar nyelvű posztere

Bizonyára sokan várják a Manifest negyedik, egyben utolsó leszállását, ami a teljes sztori lezárása is lesz, és az első 10 epizódból álló etap november 4-én Hurrápénteken érkezik a Netflix műsortárába.

Korábban a streaming szolgáltató TUDUM elnevezésű online rajongói rendezvényén már láthattuk a teljes előzetesét is – ami magyar szinkronnal már elérhető az applikációban, amelyhez most érkeztek meg az első plakátotok, amik között már magyar nyelven is megtaláljuk.

Hivatalos magyar poszter

A széria egy repülőgépről szól, amelyik váratlanul eltűnik a radarokról, de 5 év után mégis előkerül pedig a legtöbben úgy hitték, hogy a gép lezuhant. A repülő utasai az idő múlásából mit sem éreztek, nem úgy a hozzátartozók, akiknél viszont valóban eltelt ez az 5 éves időszak. A szokatlan sztori végül a rajongók egyik kedvencévé vált, és sokan még a közösségi csatornán is petíciót hirdettek a megmentéséért, amikor úgy tűnt, hogy a cliffhanger évadzáró után már soha nem kerül többet képernyőkre.

#netflixvilág #manifest

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.