HBO Max újdonságok októberben – műsoron a film és sorozatajánló

Oszd meg a cikket másokkal is:

Új filmek és sorozatok premierjeivel színesíti az őszt az HBO, hiszen megérkeztek az HBO Max októberi újdonságai. A blockbuster címek közül a legjobban várt bemutató lesz a Mark Walhberg és Tom Holland főszereplésével készült The Uncharted című akció-kaland film lesz, mellette érkezik majd DC Szuperállatok Ligája, amelyben a jól ismert DC szuperhősök helyett a szuper állatok mentik meg a világot. Érkezik az Elveszett város című romantikus kalandfilm Sandra Bullock, Channing Tatum és Daniel Radcliffe őszereplésével. Ebben a hónapban díjnyertes alkotások is érkeznek, így az Oscar-díjas Vezess helyettem, a Joaquin Phoenix főszereplésével készült fekete-fehér C’mon C’mon – Az élet megy tovább című dráma, Pedro Almodovar legújabb alkotása, a Párhuzamos anyák vagy épp a Foo Fighters zenekar közreműködésével készült Studio 666 című horror-vígjáték.

Klassikusokból sem lesz hiányunk. Érkezik még a Sam Raimi-féle Pókember trilógia, a Shrek 3-4, és a Kung-Fu Panda 1-2. része, a Rekviem egy álomért, Alfred Hitchcock klasszikusa az Észak-északnyugat George Clooney rendezte A hatalom árnyékában, Amy Schumer és Richard Jenkins közreműködésével készült A Blake család, a Menekülés Kabulból című HBO dokumentumfilm, a Libabőr 2. – Hullajó Halloween, a Szikraváros című fantasy, az Oscar-díjas Juno, és Denzel Washington akciófilmje, A védelmező.

Sorozatajánló

A hónap kiemelt premierje a 10 Emmy-díjas A Fehér Lótusz antológia sorozat új évada, amelyben szereplőink ezúttal Sziciliában próbálnak kikapcsolódni. Az új évad főbb szereplői Jennifer Coolidge, F. Murray Abraham, Aubrey Plaza, Theo James és Michael Imperioli.

Ebben a hónapban érkezik a spanyol HBO nagyszabású képregény sorozata, a Garcia!, amely az azonos spanyol képregény (itthon a Vad Virágok Könyvműhely gondozásában jelent meg) alapján készült. Garcia szuperkatona, akit Franco rezsimjében hoztak létre, és kriogén technológiával 60 évre lefagyasztották. Amikor felébred, Antoniával, a fiatal újságíróval felderít egy összeesküvést, amely Spanyolországot egy második háborúba sodorja.

Jön a Beavatási eskü (The Vow Part 2.) következő fejezete, amely a nagy port kavart NXVIM szekta és annak vezetői tárgyalására fókuszál, érdekes adalékot adva a korábbi történetekhez.

Dupla epizóddal láthatjuk a Babilon Berlin új évadát, amely a nagysikerű német sorozat történetét görgeti tovább. A Volker Kutscher könyvei alapján készült sorozat itthon a General Press Kiadó gondozásában jelentek meg.

A hónap elején indul a The Walking Dead 11. évada, és jó hír a rajongók számára, hiszen az első 8 rész már aznap elérhetővé is válik. Továbbá érkezik Stargirl harmadik évada is, a premier napján 4 epizóddal, A takarítónő új, a Kung Fu 3., a Spencer  5., illetve a spin off sorozata, a Spencer: Hazatérés 2. évada. Jön még Az ifjú Sheldon következő fejezete és a Ramy című vígjáték sorozata 3. évada is.

Október 1

Vezess helyettem (Drive My Car)

Pókember trilógia

Észak-északnyugat (North by Northwest)

The Walking Dead S11

Stargirl S03

Az ifjú Sheldon S06

A takarítónő (The Cleaning Lady) S02

Október 2

C’mon C’mon – Az élet megy tovább

Studio 666

DC Szuperállatok Ligája

DC Szuperállatok ligája | Előzetes | HBO Max

Ül, marad, mentsd meg a világot. A kisállatok készen állnak! A DC Szuperállatok ligája október 2-án az HBO Maxon #hbomax #dcszuperállatokligája Minden, amit szeretsz! Egy helyen. Az HBO Max Magyarországon is elérhető! 💜 Regisztrálj most: https://www.hbomax.com/hu/hu

Shrek 3-4.

Kung-Fu Panda 1-2.

Rekviem egy álomért

Október 6

A hatalom árnyékában (The Ides of March)

Október 7

Kung Fu S03

Október 9

A Blake család (The Humans)

Babilon Berlin S05

Október 12

Spencer S05

Spencer: Hazatérés S02

Október 13

Menekülés Kabulból (Escape from Kabul) – HBO doku

Október 15

Ramy S03

Október 16

Uncharted

Október 18

Beavatási eskü (The Vow Part 2.)

Október 19

Libabőr 2. – Hullajó Halloween (Goosebumps 2: Haunted Halloween)

Október 21

Elveszett város (The Lost City)

Október 22

Párhuzamos anyák (Paralell Mothers

Szikraváros (City of Ember)

Október 27

Juno

Október 28

Garcia! S01

A védelmező (The Equalizer)

Október 31

A Fehér Lótusz (The White Lotus) S02

#betekintő #hbozóna