Megérkezett a THE LAST OF US hátborzongató előzetese az HBO-tól

Oszd meg a cikket másokkal is:

Talán nem túlzás állítani, hogy az HBO egyik leginkább várt 2023-ra tervezett sorozata a népszerű Naughty Dog videójátékából adaptált THE LAST OF US HBO Original, ami már egy ideje lázba tartaja nem csak a játék rajongókat.

Az idén 50 éves jubileumi évfordulóját ünneplő prémium hálózat vélhetően hosszútávú terveket szövöget a THE LASST OF US kapcsán, így a szériának azokat is meg kell majd szólítania, akik kevésbé ismerik Joel és Ellie posztapokaliptikus kalandját.

Miről szól a THE LAST OF US?

A THE LAST OF US története húsz évvel a modern civilizáció elpusztulása után játszódik. Joelt, a megkeseredett túlélőt felbérlik, hogy csempéssze ki Ellie-t, egy 14 éves lányt a nyomasztó karantén zónából. Ami egyszerű melónak indul, hamarosan brutális, szívszorító utazássá válik… Miközben ketten átszelik Amerikát, a túlélésük érdekében egymásra vannak utalva.

The Last of Us | Hivatalos előzetes | HBO Max

Megmentesz, akit csak tudsz. #TheLastOfUs 2023-ban érkezik az HBO Maxra. #hbomax #thelastofus Minden, amit szeretsz! Egy helyen. 💜 Regisztrálj most: https://www.hbomax.com/hu/hu

A főbb szerepekben: Pedro Pascal mint Joel, Bella Ramsey mint Ellie, Gabriel Luna mint Tommy, Anna Torv mint Tess, Nico Parker mint Sarah, Murray Bartlett mint Frank, Nick Offerman mint Bill, Storm Reid mint Riley, Merle Dandridge mint Marlene, Jeffrey Pierce mint Perry, Lamar Johnson mint Henry, Keivonn Woodard mint Sam, Graham Greene mint Marlon, Elaine Miles mint Florence, valamint Ashley Johnson és Troy Baker.

A THE LAST OF US írója és executive producere Craig Mazin és Neil Druckmann. A sorozat a Sony Pictures Televisionnel koprodukcióban készül, és Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan, valamint Rose Lam executive producerei. A PlayStation Productions, a Word Games, a The Mighty Mint és a Naughty Dog producerei.

#hbozóna #thelastofus #pedropascal #bellaramsey