Heti visszatekintő: Fél évszázados az HBO, jön a Vaják és az Emily Párizsban 3, Disney-re költözik Backham

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ezen a héten is betekinthettünk néhány hamarosan érkező produkcióba, és megismerhettük azok premierdátumát. Ismét van szülinaposunk, hiszen a világ egyik legnagyobb prémim televíziós hálózata az HBO 50 éves lesz novemberben, amit mindenképpen meg kell ünnepelnünk. Rengeteg történetről számoltam be, és ha érdekel az előző heti összesítés, itt tudod megnézni:

Heti visszatekintő: Nyakunkon a SkyShowtime, kijózanított az HBO Max, és rengeteg újdonságra számíthatunk hamarosan

Heti visszatekintés:

Netflix

Stephen King 2020-ban írt kisregényéből készült a Harrigan úr telefonja (Mr. Harrigan’s Phone) című misztikus film Donald Sutherland és az Az, valamint a Jakob védelmében című Apple Original thrillersorozatból ismert Jaeden Martell főszereplésével

Betekintő: Stephen King regényadaptációjában tér vissza a képernyőre Donald Sutherland és Jaeden Martell

A következő hónapban érkezik Mike Flanagan A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme című sorozatok alkotójának új műve Az éjféli klub, ami végre megkapta az első hivatalos plakátját, valamint teljes előzetest is kapott, amit az applikációban magyar szinkronnal is megnézhettek. Erről szól Az éjféli klub:

Friss: Megérkezett az első szinkronos előzetes a Netflix új horrorsorozatához

Régóta várjuk Tim Burton sorozatát a Netflixre, és a héten végre fény derült a Wednesday című remake pontos megjelenési dátumára, persze sok izgalmas információ kíséretében:

Premierdátumot kapott és egyre érdekesebb képet fest Wednesday Addams sorozata a Netflixen

A Netflix nagy figyelmet fordít az elkövetkező fél-egy évben érkező tartalmainak, amit a pandémia alatt bevezetett TUDUM elnevezésű online rajongói rendezvényén mutatott be. Ha lemaradtál a bejelentésekről, itt tudod egyben elolvasni az esemény idővonalát és a bemutatott filmeket és sorozatokat.

TUDUM 2022: Vaják, 1899, Halott vagy, Vikings: Valhalla, Lupin 3 és rengeteg újdonság a Netflixtől (2. rész)

Ahogy vannak érkezők, úgy sajnos távozók is egy műsortárban, ami egy természetes folyamat, és segít egyensúlyban tartani a streaming szolgáltatók programing struktúráját. Itt tudod megnézni, hogy miket nem látsz már október 1-től a Netflixen:

Törlés: Több Oscar-díjas film is távozik a Netflixről októberben

HBO Max

Az HBO novemberben ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. 1972 novemberében indult a csatorna Amerikában, és azóta számtalan műsorral gazdagította a televíziózást, és lassan 10 éve az online tartalomfogyasztásnak is. Az HBO az elmúlt negyedszázadban az egyik legsikeresebb csatornává vált, amely számtalan elismert és kultikus filmmel és sorozattal járult hozzá a szórakozásunkat. Itt vannak a részletek:

Rendhagyó kampánnyal ünnepli az 50. szülinapját az HBO

Disney+

Másfél éve zajlott a casting  a londoni Hackney Marshes akadémián, és David Backham egy hét számjegyű szerződést kötött a médiavállalattal egy új sorozat elkészítéséről, ami a héten végre premierdátumot kapott, és ez a bemutató nincs is annyira messze.

Hátrányos helyzetű fiatalokról készít sorozatot David Beckham a Disney-nek

Amazon Prime Video

Joby Harolddal és Tory Tunnell a  Safehouse Pictures alapítói, akik olyan produkciókat készítettek, mint a Jeges élet (Spinning Out, Netflix) a 2017-ben bemutatott Arthur király: A kard legendája, Joby nevéhez fűződik a John Wick: 3. vagy a Disney+-on futó Obi-Wan Kenobi sorozat, most pedig az Amazonnal szerződtek le. Részletek:

Az Amazon leszerződött a Monstervese sorozat producereivel, a Netflix Atlasa után szabadon válogathat

Az Amazon A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi premierje óta azon dolgozik, hogy a milliárd dolláros franchise-sorozatához a legtöbb segítséget nyújtsa a nézőknek. Ennek érdekében új elemeket adott hozzá a sorozat műsorlapjához. Részletek:

Újított az Amazon, több segítséget kapunk a Gyűrűk Ura: Hatalom Gyűrűi fantasy sorozathoz

Apple TV+

Az almás vállalat megállapodást kötött az NFL-lel a Half Time Show névszponzorálásáról, ám a cég itt nem szeretne megállni. Ennek apropóján összegyűjtöttem a részleteket, hogy mit tudunk az Apple sport streaming terveiről:

Az Apple megállapodott az NFL-lel, a cég milliárdokat költene a teljes megmaradt focijogokért?

Talán az elmúlt hónapok legnagyobb produkciós szerződését kötötte a cég, ami jelentős fegyvertény lehet a minőségi tartamkáért folyó versenyben. Részletek:

A Breaking Bad alkotója készíthet új műsorokat az Apple TV+ számára

#visszatekintő #hetiösszefoglaló