Álomotthonnak tűnt, de gyorsan pokollá változik: Itt A megfigyelő első netflixes előzetese

Október 13-án csütörtökön érkezik a Netflixre Ryan Murphy új sorozata, A megfigyelő (The Watcher), Bobby Cannavale és Naomi Watts főszereplésével.

Az American Horror Story alkotója ezúttal Brannock család megrázó történetét dolgozta fel. Miután a család beköltözik új külvárosi álomotthonukba, napjaik hamarosan pokollá válnak. Kezdetben baljós levelek érkeznek valakitől, aki „A megfigyelő”-nek nevezi magát, majd feltárulnak a környék baljós titkai, amelyek egyre rémisztő helyzeteket teremtenek.

https://www.youtube.com/watch?v=skrfgk9W20o

A sztori

Dean (Bobby Cannavale) és Nora Brannock (Naomi Watts) nemrég vásárolta meg álmai otthonát a New Jersey állambeli Westfield idilli külvárosában, de miután minden megtakarításukat beleölték a vásárlásba, hamarosan rádöbbennek, hogy a környék mégsem annyira barátságos. ott van pédául egy cuki idős nő Pearl (Mia Farrow) és a testvére, Jasper (Terry Kinney), akik besurrannak Brannockék házába, és elbújnak a néma pincérjükben. Vagy ott van Karen (Jennifer Coolidge), az ingatlanos és Nora régi ismerőse és a kíváncsi szomszédok Mitch (Richard Kind) és Mo (Margo Martindale), akik nem igazán idevalók. A család kissé fagyos fogadtatása hamarosan teljes pokollá változik, amikor baljós levelek érkeznek valakitől, aki magát „A Figyelő”-nek nevezi, a kitörési pontig terrorizálják Brannockékat.

Első képek:

A sorozatot Ryan Murphy és Ian Brennan készítette. Szereplők lesznek Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Mia Farrow, Margo Martindale, Terry Kinney, Joe Mantello, Richard Kind, Noma Dumezweni, Christopher McDonald, Michael Nouri, Isabel Gravitt, Henry Hunter Hall, és Luke David Blumm.

#betekintő #netflixvilág #ryanmurphy #amegfigyelő #thewatcher

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.