Premierdátumot kapott és egyre érdekesebb képet fest Wednesday Addams sorozata a Netflixen

A Netflix ugyan a holnapi TUDOM rendezvényen készült premierdátumot és új betekintést nyújtani az Addams Family sorozathoz, ennek ellenére már ma megtudtuk, hogy mikor érkezik a Wednesdayre fókuszáló remake, viszont majd a fan rendezvény is szolgál további érdekességekkel a Tim Burton sorozatáról.

Ezek szerint a 8 epizódból álló sorozat november 26-án szerdán egyben érkezik, és Wednesday Addams Nevermore Akadémián töltött tanuló éveit fogja bemutatni. Miközben Wednesday próbál úrrá lenni egyre feltörekvő pszichikai képességein, egy természetfeletti rejtély megoldását is keresi, amely 25 évvel ezelőtt összezavarta a szüleit, és igyekszik hatékonyan navigálni a Nevermore-ban kötött kusza kapcsolatai között.

A sorozatot rendezte Tim Burton, showrunner és executive producer Burton mellett Alfred Gough és Miles Millar.  Wednesday Addams szerepében Jenna Ortega lesz látható, Catherine Zeta-Jones lesz Morticia Addams,  Luis Guzmán Gomez Addams, valamint Isaac Ordonez játssza a kis Pugsley Addams-et.

#netflixvilág #betekintő #wednesday #addamsfamily #timburton

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.