Betekintő: Jön a Beckham sorozat a magyar Disney+-ra, itt az első előzetese

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Disney bemutatta a Példaképünk, Beckham (Save Our Squad with David Beckham) című originals (saját gyártású) sorozat első betekintőjét, amelynek november 9-én, szerdán lesz premierje a Disney+-on.

A sorozat a BAFTA- és RTS-díjas Twenty Twenty produkciós cég, valamint a Studio 99 globális tartalom- és produkciós stúdió koprodukciójában készült. Utóbbinak Beckham a társalapítója. A szívmelengető sorozatban David Beckham visszatér kelet-londoni gyökereihez, hogy mentorálja a Westward Boys-t, egy kezdő, helyi csapatot, amely a bajnokság alján és a kiesés szélén áll. Ez azonban nem akármilyen bajnokság, hanem ugyanaz, mint amelyben David is játszott fiatal fiúként, és David Beckham a vezetőedzőkkel együttműködve próbálja meg megváltoztatni a csapat sorsát.

Save Our Squad with David Beckham | Teaser | Disney+

One team who’s lost hope. One champion who will never give up. Don’t miss #SaveOurSquad with David Beckham, an Original series, streaming November 9 on #DisneyPlus. For more updates, subscribe to Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, and National Geographic. Disney+ is the streaming home of Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, and more.

Állítólag maga a sorozat ötletével a Disney kereste meg Beckhamet, amely szerinte jó tükrözi a korábbi játékos szellemiségét és a közösségekhez való viszonyát, mivel a vállalat az eddigiek mellé több hasonló sportsorozatot vagy filmet szeretne elkészíteni. Elég csak a héten érkező Üdv Wrexhamben (Welcome to Wrexham) első évadára gondolni, amelyik például Ryan Reynolds csapatáról szól.

Hátrányos helyzetű fiatalokról készít sorozatot David Beckham a Disney-nek

Az exkluzív trailerben David Beckham visszatér kelet-londoni gyökereihez azzal a céllal, hogy segítse a Westward győzelmét. Az előzetesben látható, ahogyan mentorálja és bátorítja a fiatal csapatot, hogy majd ők is úgy csavarják be, mint Beckham.

Első kép:

#disneyplus #betekintő #beckham