Friss: Megérkezett az első szinkronos előzetes a Netflix új horrorsorozatához

Oszd meg a cikket másokkal is:

Akik már látták a Netflixen Mike Flanagan Hill-ház farnchise sorozatait (A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme), azok már bizonyára alig bírják kivárni a trendi horrorsorozatairól elhíresült rendező új produkcióját Az éjféli klub (The Midnight Club) érkezését. Nekik lehet jó hír, hogy az október 7-én érkező sorozathoz végre megérkezett az első szinkronos előzetes az appban, hozzá pedig megkaptuk az első plakátot is, ami tovább fokozza az érdeklődésünket.

AZ ÉJFÉLI KLUB | Hivatalos előzetes | Netflix

Az előttünk jövőknek. Az utánunk lévőknek. Nekünk most. És azoknak, akik odaát vannak. Íme Az éjféli klub, A Hill-ház szelleme és a Mise éjfélkor című sorozatokat is jegyző Mike Flanagan producer legújabb Netflix horrorsorozata. Az éjféli klub október 7-től látható.

A történet egy gyerek hospice-házban játszódik, ahol a beteg tinik minden este éjfélkor összeülnek rémséges történeteket mesélni, és egyezséget kötnek egymással, hogy aki hamarabb meghal, az a túlvilágról jelet küld majd a csoport többi tagjának. Az 1994-es azonos című regényen, valamint a Christopher Pike egyéb művein alapuló Az éjféli klub sorozat Flanagan és producertársa Trevor Macy első utazása lesz a YA horror világába, a rendező korábbi sorozataiból jól ismert színészekkel.

Hivatalos plakát

A sorozatban feltűnik majd többek között Rahul Kohli, aki Az éjféli misében Hassan serifet alakította, Zach Gilford, aki a börtönviselt Riley Flynn, valamint Samantha Sloyan, ő volt az erkölcsi prédikátor Bev Keane.

Új képek:

#netflixvilág