Betekintő: Stephen King regényadaptációjában tér vissza a képernyőre Donald Sutherland és Jaeden Martell

Oszd meg a cikket másokkal is:

Október 5-én érkezik a Netflix műsortárába a Harrigan úr telefonja (Mr. Harrigan’s Phone) című misztikus film Donald Sutherland és az Az, valamint a Jakob védelmében című Apple Original thrillersorozatból ismert Jaeden Martell főszereplésével. A Stephen King 2020-ban írt kisregényéből adaptált film egy fiatal fiú (Martell) és egy visszahúzódó milliárdos (Sutherland) különös kapcsolatáról szól, ami akkor sem ér véget, amikor utóbbi ehuny.

Mr. Harrigan’s Phone | Official Trailer | Netflix

Some connections never die. From Ryan Murphy, Blumhouse and Stephen King comes a supernatural coming-of-age story, starring Donald Sutherland and Jaeden Martell. Written and directed for the screen by John Lee Hancock.

Craig a kisvárosi tinédzser összebarátkozik a zárkózott, és feltűnésektől mentes Mr. Harrigannal, és a könyvek, valamint az olvasás iránti szeretetükből fakadóan valószínűtlen kapcsolat alakul ki közöttük. Amikor Mr. Harrigan meghal, Craig rájön arra, hogy képes kommunikálni barátjával a sírból is az iPhone-ján keresztül.

A filmet Lee Hancock (Ördög a részletekben) rendezte, producerek voltak az Amerikai Horror Sztori egyik alkotója Ryan Murphy, Jason Blum és Carla Hacken. A természetfeletti szálakon futó mű a felnőtté válás történetét fogja bemutatni, amely valójában arra is rávilágít, hogy bizonyos kapcsolatok soha nem is léteznek.

Első képek:

#netflixvilág