Ez a Netflix idei legfontosabb filmje: várjuk a Tőrbe ejtve folytatását, a kritikusok már ámulatban

Azok a szerencsések, akik már láthatták a Tőrbe ejtve folytatásának díszbemutatóját, el vannak ámulva a netflixes produkciótól.

A Tőrbe ejtve franchise tavaly tavasszal került a Netflix birtokába közel 450 millió dollár ellenértékben, és úgy tűnik, hogy a streaming szolgáltató a végre igazán komolyabban vette a küldetést, és letett az asztalra egy sikergyanús folytatást, ami az első film alapján nem tűnt lehetetlen küldetésnek. Azonban, ha azt vesszük, hogy a Netflix mostanában kevésbé bánik jól filmes értékeivel, hiszen Anthony és Joe Russo által készített A szürke ember sem aratott akkora sikert, mint amit előzetesen vártunk tőle – ennek ellenére érkezik annak is egy folytatás, és Chris Hemsworth főszereplésével A pók feje is inkább az elhanyagolható kategóriába esett.

Azonban a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma (Glass Onion: A Knives out Mystery) című görög luxusnyomozásban Daniel Craig mellett feltűnik majd Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson valamint Dave Bautista is, amelyet a görögországi Spetses sziget tehet még inkább vonzóvá.

A film díszbemutatója szeptember 10-én volt Torontóban a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol felvonultak a színészek is bemutatni a különböző stílusú es helyenként valóban gyönyörű ruhakölteményeiket, és feltűnt az eseményen a Netflix társelnöke Ted Sarandos is, kihangsúlyozva azt az amúgy is érezhető légkört, hogy mennyire fontos ez a film a Netflix számára, hiszen az időzítés közel esik a reklámokkal támogatott új előfizetői csomag érkezésével.

Képek: Netflix media

Az előzetes vélemények alapján vad és igazán szórakoztató folytatást kapunk decemberben, amely állítólag bizonyos elemiben – gondolom a színhely is sokat dob rajta, felül is múlja a 2019-ben készült Benoit Blanc kalandot.

#netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.