Heti visszatekintő: Nyakunkon a SkyShowtime, kijózanított az HBO Max, és rengeteg újdonságra számíthatunk hamarosan

Oszd meg a cikket másokkal is:

A múltheti szülinapos Netflix után a héten is jutott az évfordulóból, igaz ez csak felesben igaz: Hat hónapja indult Magyarországon az HBO Max, ennek apropóján pedig összegyűjtöttem, hogy mi történt az eltelt időszakban. Mindezek mellett számtalan érdekes és izgalmas újdonságokról számoltam be, vegyük át őket egyesével.

Előző heti visszatekintő:

Heti visszatekintő: Netflix szülinap, új magyar Disney+ poszter, jön az idei év meglepetéssorozata

Netflix

A jövő héten az 5. évadával debütáló szolgálólány meséjével népszerűséget szerző, és a The Sandman: Az álmok fejedelme pilotját is jegyző Mike Barker egy 2015-ben megjelent New York Times bestseller regényt dolgozott fel, és ebben talán tényleg nehéz mellényúlni: Betekintő a Szerencse lány (Luckiest Girl Alive) című sorozatba Mila Kunis főszereplésével.

EXKLUZÍV: Előzetest és magyar posztert kapott Mila Kunis új thrillere a Netflixen

Akik már epekedve várják a Tőrbe ejtve újabb filmjét, azoknak jó hír lehet, hogy megérkezett hozzá az első adag kedvcsináló, ami egy elég korrekt produkciót vetít előre, és az sem lehet kérdés, hogy nagyon várjuk a decemberi érkezését.

Friss: Első képek, poszter és előzetes a Tőrbe ejtve folytatásáról a Netflixen

A Netflix végül az utolsó stílusjegyétől is kénytelen megválni, ha lépést kíván tartani a modern tartalomfogyasztásban, hiszen a verseny tényleg egyre kiélezettebbé vált.

A Hatalom Gyűrűi és a Sárkányok háza lépésre kényszeríti a Netflixet, egy korszak érhet véget

Ha már veszteség, akkor arra is érdemes odafigyelni, hogy milyen tartalmaktól kell a majd szeptember közepén megválni a Netflixen, hiszen a lista most sem rövid, és akadnak benne fájó címek is.

Törlés: Ezek a filmek hagyják el a Netflixet hamarosan

HBO Max

A fentebb említett HBO Max első fél éve sok érdekességgel szolgált, nem csak nézőknek de a filmeseknek és szakíróknak is. Ha úgy vesszük, ez a hat hónap meglehetősen helyretette a kérdéseket, hogy mire számítsunk majd tőle az elkövetkező években.

Botrány és realitás: Fél éves az HBO Max, ezt kaptuk tőle Magyarországon

Viszont a platform továbbra is szállítja majd a topsorozatokat és mozislágereket, ami októberben is hoz majd egy igazi meglepetésfilmet.

Októberben érkezik az Uncharted az HBO Maxra

Disney+

Ez a hét kétségtelenül a Disney+ Day körül forgott, ami rengeteg újdonsággal szolgált az előfizetőknek, ráadásul számos kedvezménnyel is gazdagodtunk, nézzük át, hogy miket kaptunk ennek alkalmából.

Itt a lista, ezek az ingyenes vagy extra kedvezmények járnak a Disney+ Day mellé Magyarországon

Jeff Bridges betegsége ellenére nem tétlenkedik, és októberben érkezik egy új drámasorozata a Disney+-ra, amiben egy ex különleges ügynököt alakít, aki évtizedekkel ezelőtt megszökött a CIA elől, és elzárkózva él a világtól. The Old Man betekintő:

Így tudod nézni a The Old Man című új drámasorozatot a Disney+-on

Amazon Prime Video

Naomi Watts főszereplésével érkezik a Jó éjt, anyu! (Goodnight Mommy) 2016-ban bemutatott osztrák horror remake-je, ami egy vidéki kis városkában élő ikerpárról szól, akik szeretnék visszakapni anyjukat, aki meglehetősen furán viselkedik. Sztori, előzetes, poszter.

Betekintő: Első poszter és képek az Amazon új horror remake-jéhez Naomi Watts főszereplésével

SkyShowtime

Úgy tűnik, hogy az új streaming szolgáltató valóban mindent beleadott, ami  igazán vonzóvá teszi műsortárát. Például először itt lesznek majd láthatóak a legújabb mozifilmek a Paramount Pictures-től és a Universal Pictures-től, Hollywood két legpatinásabb stúdiójától, amelyek együtt Hollywood teljes mozibevételének az 50%-át biztosítják. Ilyen lesz az európai bevezetés, és ezeket a tartalmakat várjuk tőle:

Hivatalos! Az Északival, Top Gun: Maverickkel és impozáns sorozatkínálattal indul a SkyShowtime európai bevezetése

#visszatekintő #hetiösszefoglaló