Friss: Első képek, poszter és előzetes a Tőrbe ejtve folytatásáról a Netflixen

Ahogy egy tegnapi tweetben ígérték, a Netflix ma délután kiadta a Tőrbe ejtve lassan kultikusnak számító krimi folytatását, amit elképesztő összegért tavaly tavasszal vásárolt meg a Netflix. Ez viszont még nem minden, hiszen a források szerint a 450 millió dolláros üzlet keretében még egy harmadik részt is elkészítenek majd, tehát érkeznek folyamatosan Benoit Blanc retélyes detektív kalandjai.

Daniel Craig mellett igaz A-kategóriás sztárok szerepelnek majd

Tőrbe ejtve folytatás december 23-án érkezik a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma (Glass Onion: A Knives out Mystery) munkcímmel, amiben Daniel Craig mellett feltűnik majd Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson valamint Dave Bautista is.

Az új filmben Benoit Blanc felügyelő Görögországba utazik, hogy lehántsa egy tarkabarka gyanúsítottakat  érintő rejtély burkait. A forgatás a görögországi Spetses szigetén zajlott 2021 júniusa és júliusa között, és az előzetes alapján ezúttal is egy csavaros történettel találkozunk, ami könnyen lehet az ünnepi időszak egyik leginkább várt alkotása.

#netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.