Így tudod nézni a The Old Man című új drámasorozatot a Disney+-on

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az FX által készített A nagy öreg (The Old Man) című akciósorozat bemutatója még június 16-án volt az amerikai Hulu streaming platformon. A sorozat népszerűsége rohamosan emelkedik, amit jól mutat a Rotten Tomatoes 97%-os szakmai és 77%-os közönség értékelése, és az IMDb 7,8-as pontszáma is jónak tekinthető.

Hivatalos poszter

Mikor érkezik A nagy öreg?

A  Jeff Bridges főszereplésével készült lebilincselő új drámasorozat három hét múlva, szeptember 28-án érkezik a Disney+-ra, többek között Magyarországra is az első két epizóddal (A teljes első évad 7 epizódból áll) . A maradék 5 epizód hetente érkezik, a következő eloszlásban:

Szeptember 28 (szerda)

 1-2 epizód

október 5

3. epizód

október 12

4. epizód

október 19

5. epizód

október 26

6. epizód

november 2

7. epizód (évadzáró)

Miről szól A nagy öreg?

A Thomas Perry azonos című bestseller-regényén alapuló The Old Man középpontjában Dan Chase (Jeff Bridges) ex különleges ügynök áll, aki évtizedekkel ezelőtt megszökött a CIA elől, és elzárkózva él a világtól. Amikor egy bérgyilkos felfedi a kilétét és megpróbálja kiiktatni Chase-t, az öreg ügynök rádöbben, hogy jövője érdekében most számot kell vetnie a múltjával is.

Mivel Dan Chase előkerült a rejtekhelyéről, az FBI elhárításért felelős igazgató-helyettesét, Harold Harpert (John Lithgow) arra utasítják, hogy vegye üldözőbe a szökevényt kompromitáló múltja miatt. Harper mellett bekapcsolódik az üldözésbe pártfogoltja, Angela Adams (Alia Shawkat) és a CIA különleges ügynöke Raymond Waters (EJ Bonilla) is. Amikor kiderül, hogy Chase-t nehezebb elfogni, mint azt gondolták, felkérik Julian Carsont (Gbenga Akinnagbe), aki egy magasan képzett speciális műveleti vezető, hogy segítsen kézre keríteni az öreg ügynököt.

Official Trailer | The Old Man | Disney+

Based on the bestselling novel of the same name by Thomas Perry, “The Old Man” centers on “Dan Chase” (Jeff Bridges), who absconded from the CIA decades ago and has been living off the grid since. When an assassin arrives and tries to take Chase out, the old operative learns that to ensure his future he now must reconcile his past.

A sorozatot a Teleplay és Jonathan E. Steinberg illetve Robert Levine vitte képernyőre, executive producere Warren Littlefield, Steinberg, Dan Shotz, Levine, Jeff Bridges, David Schiff és Jon Watts, utóbbi az első két epizódot is rendezte. A sorozatot a 20th Television készítette a The Littlefield Company-val közösen.

Jelenetképek:

#disneyplus #anagyöreg #theoldman