Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Betekintő: Magyar nyelvű plakátot és előzetest kapott Adam Driver sokkoló új filmje a Netflixen

Don DeLillo klasszikus regényéből készült Fehér zaj decemberben érkezik a Netflix műsortárába, és ha csak az alapsztorit vesszük, akkor ez lehet a tavaly karácsonykor debütáló Ne nézz fel! retro mása, egy 30 évvel ezelőtti víziót megtestesítve. A filmet az Oscar-díjra jelölt Noah Baumbach rendezte, főszereplői lesznek Adam Driver (Házassági történet), Greta Gerwig (Kisasszonyok), és Don Cheadle (Gátlástalanok).

A Fehér zaj című regény 1985-ben jelent meg, és a legtöbben a posztmodern amerikai irodalom egy fontos művének tekintik. Egy olyan társadalmi képet fest le, amelyben a technológia fejlődés meghaladja az emberi kontroll határát, és benne épp úgy megjelennek az ál- és bulvárhírek mint napjainkban, csak egy kicsit másmilyen kontextusban. Abszurditása és őrültsége sajnos napjainkra is levezethető, ahogyan a regény 30 évvel ezelőtt felvázolta.

Fehér zaj | Hivatalos rövid előzetes | Netflix

A Don DeLillo könyvén alapuló FEHÉR ZAJ című film, amelynek rendezője Noah Baumbach és a főszereplői Adam Driver és Greta Gerwig, hamarosan megérkezik a kiválasztott mozikba és a Netflix műsorára.

Az egyszerre mulatságos és rémisztő, lírai és abszurd, hétköznapi és apokaliptikus Fehér zaj egy kortárs amerikai család azon próbálkozásait dramatizálja, hogy hogyan birkóznak meg a mindennapi élet jelentéktelen konfliktusaival, miközben a szerelem, a halál és a boldogság lehetőségének egyetemes titkaival küszködnek egy bizonytalan világban.

Magyar poszter:

Jelenetképek:

#netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.