Októberben érkezik az Uncharted az HBO Maxra

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Naughty Dog népszerű videójátékából készült filmet tavaly februárban mutatták be a mozik, és idén októberben érkezik az HBO Maxra. Az ilyen hosszúra nyúlt streaming megjelenés is jól mutatja, hogy elmúltak azok az idők, amikor egy hasonló volumenü blockbusterst – mint például tavaly a Warner filmek többségét 45 napos mozi ablakot követően mutatnak be streamingen.

Tom Holland, Mark Wahlberg és Antonio Banderas szereplésével készült Uncharted a 120 milliós büdzséje mellett a 402 millió dolláros bevétele a világjárvány utáni mozizási kedv fellendülését jelzi, ám még ez is kevésnek tűnik, hogy a Cineworld Groupot, a világ második legnagyobb mozilánc-üzemeltetőjét megmentse a totális csődtől. Mindenesetre a film októberben már az HBO Max műsortárát fogja erősíteni, ami komoly fegyvertény lehet például a Netflixel szemben, hiszen a legtöbb régióban a streaming óriás mutatta be.

UNCHARTED – Magyar szinkronos előzetes #2 (12)

UNCHARTED 2022 február 10-től a mozikban! Nathan Drake-et mindenki ismeri. És mindenki találkozott már vele, aki keresett kincset Amazónia esőerdeiben, vetődött partra néptelen karibi szigeten, vagy bunyózott tibeti műkincsrablókkal. A világ legvagányabb kalandor kincsvadásza (Tom Holland) a 21. század Indiana Jonesja – akinek a jövője legalább olyan bizonytalan, mint a múltja.

Az Uncharted főszereplője Nathan Drake (Tom Holland, Sir Francis Drake felfedező leszármazottja tudomást szerez egy elátkozott aranyszobor kapcsán El Dorado, a legendás dél-amerikai aranyváros hollétéről. Összeáll egy tapasztalt kincsvadásszal, Victor Sullivannel, és a Magellán által összegyűjtött kincs nyomába erednek. Ám expedíciójuk híre eljut a spanyol Moncada-ház örökösének fülébe, aki régóta keresi a családja tulajdonának tartott kincset, így egy csapat gonosztevővel a nyomukba ered és igyekszik elhappolni az orruk elől a titkokat rejtő zsákmányt.

#hbozóna