function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Októberben érkezik az Uncharted az HBO Maxra

A Naughty Dog népszerű videójátékából készült filmet tavaly februárban mutatták be a mozik, és idén októberben érkezik az HBO Maxra. Az ilyen hosszúra nyúlt streaming megjelenés is jól mutatja, hogy elmúltak azok az idők, amikor egy hasonló volumenü blockbusterst – mint például tavaly a Warner filmek többségét 45 napos mozi ablakot követően mutatnak be streamingen.

Tom Holland, Mark Wahlberg és Antonio Banderas szereplésével készült Uncharted a 120 milliós büdzséje mellett a 402 millió dolláros bevétele a világjárvány utáni mozizási kedv fellendülését jelzi, ám még ez is kevésnek tűnik, hogy a Cineworld Groupot, a világ második legnagyobb mozilánc-üzemeltetőjét megmentse a totális csődtől. Mindenesetre a film októberben már az HBO Max műsortárát fogja erősíteni, ami komoly fegyvertény lehet például a Netflixel szemben, hiszen a legtöbb régióban a streaming óriás mutatta be.

Az Uncharted főszereplője Nathan Drake (Tom Holland, Sir Francis Drake felfedező leszármazottja tudomást szerez egy elátkozott aranyszobor kapcsán El Dorado, a legendás dél-amerikai aranyváros hollétéről. Összeáll egy tapasztalt kincsvadásszal, Victor Sullivannel, és a Magellán által összegyűjtött kincs nyomába erednek. Ám expedíciójuk híre eljut a spanyol Moncada-ház örökösének fülébe, aki régóta keresi a családja tulajdonának tartott kincset, így egy csapat gonosztevővel a nyomukba ered és igyekszik elhappolni az orruk elől a titkokat rejtő zsákmányt.

#hbozóna

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.