function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Hivatalos! Az Északival, Top Gun: Maverickkel és impozáns sorozatkínálattal indul a SkyShowtime európai bevezetése

A SkyShowtime mai sajtóközleménye végre felfedte az új streaming szolgáltatás bevezetésének a részleteit, ami több hullámban történik Európában. A Comcast az NBCUniversal és a Sky anyavállalata – illetve a Paramount Global vegyesvállalataként létrejött SkyShowtime elsőként Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban indul szeptember 20-án, és még az idei negyedik negyedévben elstartol Hollandiában is.

SkyShowtime | New Streaming Service | Launching Soon

It’s time for SkyShowtime – a new streaming service packed with iconic entertainment the world can’t wait to watch. Officially launching in selected European markets on 20 September 2022, SkyShowtime will be home to the best entertainment from the world’s greatest studios and storytellers.

A következő hónapok és 2023 első negyedéve során következik Spanyolország, Portugália, és Közép-Kelet-Európa, köztük Magyarország is, ám arra nem tértek ki külön, hogy nálunk mikor lesz a szolgáltatás pontos indulási dátuma.

A felhozatal viszont elképesztő lesz, nem véletlen, hogy ilyen részletes indulási stratégia húzódik a SkyShowtime mögött. Ha átnézzük a hivatalos közleményben szereplő filmeket és sorozatokat – amik kezdésnek már elérhetőek lesznek a szolgáltatásban, akkor joggal állítható, hogy régiós szinten is jelentős versenytársat kap a Netflix, a Disney és az HBO Max trió, ami átrajzolhatja az európai erőviszonyokat, és nálunkj is jelentős változásokat hozhat.

Milyen tartalmakkal indul Magyarországon a SkyShowtime?

Úgy tűnik, hogy valóban mindent beleadnak az új streaming műsortárba, ami igazán vonzóvá teszi a SkyShowtime-ot. Például először itt lesznek majd láthatóak a legújabb mozifilmek a Paramount Pictures-től és a Universal Pictures-től, Hollywood két legpatinásabb stúdiójától, amelyek együtt Hollywood teljes mozibevételének az 50%-át biztosítják.

Az adathordozókon történő megjelenést követően a SkyShowtime műsorán lesz majd elérhető a Top Gun: Maverick, a Jurassic World Világuralom, a Minyonok: Gru színre lép, Az Északi, az Énekelj! 2., a Sonic a sündisznó 2., Az elveszett város, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Nem, a Belfast, a Rohammentő és A rosszfiúk is.

Ezen felül prémium sorozatok, gyermek- és családi tartalmak, illetve átfogó válogatásokat is láthatunk majd a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock ikonikus videokönyvtáraiból – amelyeket egy közös platformon stremelhetünk. A SkyShowtime emellett helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is terveznek, tehát a műsorgyártásra is odafigyelnek mejd.

Az érkező sorozatok listája is igazán impozáns még akkor is, ha egyelőre csak a skandináv országokra vonatkozik, és a hivatalos hazai megjelenésükre még egy picit várni kell: Viszont jön majd a Halo, a Yellowstone, a Star Trek: Strange New Worlds, illetve a Showtime által gyártott Yellowjackets, a Dexter: New Blood, a Super Pumped: The Battle for Uber és a First Lady. Ráadásul az előfizetők még több új és exkluzív prémium sorozathoz és filmhez is hozzáférhetnek majd a Universal Pictures, a Sky Originals és az NBCUniversal legjobbjai közül. A platformra érkezik az új drámasorozat az American Gigolo, olyan Sky Original sorozatok, mint a The Rising, a The Fear Index és a The Midwich Cuckoos, illetve az Esküdt ellenségek 21. évada a Peacocktól. A következő hónapok sorozatpremierjei között lesz a Yellowstone 5. évada, a Pitch Perfect: Bumper in Berlin, a Vampire Academy és a Showtime-tól a Yellowjackets 2. évada illetve a Let the Right One In vámpírsorozat is.

#skyshowtime #műsoronplus

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.