Hivatalos! Az Északival, Top Gun: Maverickkel és impozáns sorozatkínálattal indul a SkyShowtime európai bevezetése

A SkyShowtime mai sajtóközleménye végre felfedte az új streaming szolgáltatás bevezetésének a részleteit, ami több hullámban történik Európában. A Comcast az NBCUniversal és a Sky anyavállalata – illetve a Paramount Global vegyesvállalataként létrejött SkyShowtime elsőként Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban indul szeptember 20-án, és még az idei negyedik negyedévben elstartol Hollandiában is.

A következő hónapok és 2023 első negyedéve során következik Spanyolország, Portugália, és Közép-Kelet-Európa, köztük Magyarország is, ám arra nem tértek ki külön, hogy nálunk mikor lesz a szolgáltatás pontos indulási dátuma.

A felhozatal viszont elképesztő lesz, nem véletlen, hogy ilyen részletes indulási stratégia húzódik a SkyShowtime mögött. Ha átnézzük a hivatalos közleményben szereplő filmeket és sorozatokat – amik kezdésnek már elérhetőek lesznek a szolgáltatásban, akkor joggal állítható, hogy régiós szinten is jelentős versenytársat kap a Netflix, a Disney és az HBO Max trió, ami átrajzolhatja az európai erőviszonyokat, és nálunkj is jelentős változásokat hozhat.

Milyen tartalmakkal indul Magyarországon a SkyShowtime?

Úgy tűnik, hogy valóban mindent beleadnak az új streaming műsortárba, ami igazán vonzóvá teszi a SkyShowtime-ot. Például először itt lesznek majd láthatóak a legújabb mozifilmek a Paramount Pictures-től és a Universal Pictures-től, Hollywood két legpatinásabb stúdiójától, amelyek együtt Hollywood teljes mozibevételének az 50%-át biztosítják.

Az adathordozókon történő megjelenést követően a SkyShowtime műsorán lesz majd elérhető a Top Gun: Maverick, a Jurassic World Világuralom, a Minyonok: Gru színre lép, Az Északi, az Énekelj! 2., a Sonic a sündisznó 2., Az elveszett város, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Nem, a Belfast, a Rohammentő és A rosszfiúk is.

Ezen felül prémium sorozatok, gyermek- és családi tartalmak, illetve átfogó válogatásokat is láthatunk majd a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock ikonikus videokönyvtáraiból – amelyeket egy közös platformon stremelhetünk. A SkyShowtime emellett helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is terveznek, tehát a műsorgyártásra is odafigyelnek mejd.

Az érkező sorozatok listája is igazán impozáns még akkor is, ha egyelőre csak a skandináv országokra vonatkozik, és a hivatalos hazai megjelenésükre még egy picit várni kell: Viszont jön majd a Halo, a Yellowstone, a Star Trek: Strange New Worlds, illetve a Showtime által gyártott Yellowjackets, a Dexter: New Blood, a Super Pumped: The Battle for Uber és a First Lady. Ráadásul az előfizetők még több új és exkluzív prémium sorozathoz és filmhez is hozzáférhetnek majd a Universal Pictures, a Sky Originals és az NBCUniversal legjobbjai közül. A platformra érkezik az új drámasorozat az American Gigolo, olyan Sky Original sorozatok, mint a The Rising, a The Fear Index és a The Midwich Cuckoos, illetve az Esküdt ellenségek 21. évada a Peacocktól. A következő hónapok sorozatpremierjei között lesz a Yellowstone 5. évada, a Pitch Perfect: Bumper in Berlin, a Vampire Academy és a Showtime-tól a Yellowjackets 2. évada illetve a Let the Right One In vámpírsorozat is.

#skyshowtime #műsoronplus

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.