Betekintő: Első poszter és képek az Amazon új horror remake-jéhez Naomi Watts főszereplésével

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az Amazon Studios, az Animal Kingdom és a Playtime elkészítette a Jó éjt, anyu! (Goodnight Mommy) 2016-ban bemutatott osztrák horror remake-jét, ami szeptember 16-án Hurrápénteken érkezik az Amazon Prime Videóra.

Goodnight Mommy – Official Trailer | Prime Video

Goodnight Mommy arrives on Prime Video September 16, 2022.” SUBSCRIBE: http://bit.ly/PrimeVideoSubscribe About Prime Video:Want to watch it now? We’ve got it…

Az eredeti alkotás számos elismerést szerzett, többek között jelölték például a legjobb filmnek a Velencei Filmfesztiválon. A Matt Sobel által rendezett, és Kyle Warren forgatókönyve alapján készült horror-remake-ben Naomi Watts (Viszály, Penguin Bloom) vállalt főszerepet, és az ikerfiúk is ismerőnek tűnhetnek, hiszen Elias és Lucas szerepében Cameron és Nicholas Crovetti testvérpár látható, akik a Hatalmas kis hazugságokban Celeste Wright fiaiként is hasonló szerepet kaptak. Cameron még ennél is sikeresebb, hiszen őt láthatjuk a szintén Amazon Original A fiúkban is  Homelander fia, Ryan szerepében.

Az Amazon remake-je is erősen követi az eredeti film irányvonalát, amely egy vidéki kis városkában játszódik. Itt él a kilencéves ikerpár az anyjukkal, aki egy plasztikai műtét után lábadozik, viszont egyre furábban kezd viselkedni. Az arcát kötések borítják és miközben teljes nyugalomra vágyik a gyógyulás érdekében, a kétségbeesett fiúkban egyre inkább elhatalmasodik a kérdés, hogy valóban édesanyjuk arcát takarják azok a fura kötések?

Első poszter:

#amazonprimevideo