HBO Max újdonságok szeptemberben – összes film és sorozat

Oszd meg a cikket másokkal is:

Szeptemberben is több újdonsággal bővül az HBO Max tartalmi kínálata. Három nagy közönségkedvenc sorozat is folytatódik, így például a Rick és Morty 6. évada szeptember 5-én, a Diane védelmében szeptember 9-én vagy a többszörös díjnyertes disztópikus sorzat, A szolgálólány meséje 5. évada, ami a világpremierrel egy időben szeptember 15-én már elérhető lesz a műsortárban.

Ezen kívül olyan kultikus sorozatok is felkerülnek még, mint A hivatal (The Office) vagy az elmúlt évek legjobb feel good alkotása, a Licirice Pizza.

Láthatjuk még többek között a Mindenki hazudik (You Shall Not Lie) című spanyol sorozat, amelyben megismerhetjük a csendes és nyugodt a tengerparti Belmonte városát, ahol futótűzként nem kezd el terjedni egy szexvideó Macarenával, a helyi gimnázium egyik tanárával és éppen csak nagykorú diákjával, Ivánnal. Jön a Saturday Night Live (SNL) 47. évada, a Híd és alagút 3. évada (Bridge and Tunnel) amelyben ezúttal az 1980-as években járunk. Három régi jó barát, akik most fejezték be az egyetemet, Manhattanben erednek az álmaik nyomába, miközben még mindig kötődnek egyszerű, családias Long Island-i szülővárosukhoz. Érkezik még a Szavazz Juanra! (Vota Juan) című politikai szatíra/vígjáték mindhárom évada Latin Amerikából, illetve a Játék a tűzzel (Mood) című brit minisorozat, amelyben egy fiatal énekes útját követjük végig.

A dokusorozatok (és az európai történelemért) rajongóknak kötelező néznivaló A király megmentése (Saving the King) A 3 részes dokumentumfilm kémek és néma egyezmények szövevényes történetéről: arról, hogy az állam és a média gépezete hogyan próbálta megvédeni a 40 évig botrányok és korrupció közepette lavírozó I. Juan Carlos volt spanyol királyt. Szintén ebben a hónapban érkezik az Életem a Rolling Stone-szal (My Life as a Rolling Stone), amelyben sorban megismerjük a zenekar tagjainak különleges, magukkal ragadó történeteit a bandatagokkal és más rocksztárokkal készült lebilincselő exkluzív interjúkon keresztül.

Filmek terén is erős lesz a lineup, hiszen a már említett Licorice Pizza mellett olyan sikerfilmek és exkluzív premierek érkeznek, mint a korábban már megírt ELVIS, de elérhető lesz a Top Gun, Adaline varázslatos élete, Billy Lynn hosszú, félidei sétája, Ahogy tetszik, Szárnyas fejvadász, Időhurok, Legenda vagyok, Brazil, a Belle: A sárkány és a szeplős hercegnő, az Umma című horror is.

Szeptember 1

Top Gun

Adaline varázslatos élete

Mindenki hazudik S01

Szeptember 2

Elvis

Újdonság: Szeptemberben érkezik az Elvis Presley életrajzi film a magyar HBO Maxra (UPDATE)

Szeptember 3

Saturday Night Live S47

Szeptember 5

Rick és Morty S06

Billy Lynn hosszú, félidei sétája

Szeptember 7

Életem a Rolling Stone-szal – dokusorozat

Szeptember 8

Híd és alagút S03

Szavazz Juanra! S01

Játék a tűzzel – minisorozat

Szárnyas fejvadász

Ahogy tetszik

Szeptember 9

Diane védelmében S06

A király megmentése – dokusorozat

Időhurok

Belle: A sárkány és a szeplős hercegnő

Szeptember 11

Licorice Pizza

Szeptember 15

A szolgálólány meséje S05

Megérkezett A szolgálólány meséje 5 évadának első rendes előzetese

Anyák gyöngye S01-S08

Legenda vagyok

Szeptember 16

Ki van melletted (HBO Asia)

Álomrablók (HBO Asia)

Út közben (HBO Asia)

Umma

Szeptember 19

Brazil

Szeptember 20

A hivatal (The Office) S01-S09

Szeptember 28

A gyűrű útja (HBO Asia)

#betekintő #hbozóna