Első betekintő: Előzetes és plakát érkezett a Manifest 4. évadához

A Manifest című természetfeletti sci-fi sorozat sokáig az NBC csatornán futott, viszont a 3. évadot követően váratlanul nem kapott megújítást, és egy ideig a levegőben lógott a széria sorsa. Végül a Netflix nyújtott neki segítő kezet még tavaly nyáron, és egy ideig nem is hallottunk felőle egészen júniusig, amikor a Netflix Geeked Week virtuális eseményen kaphattunk belőle egy több mint két perces ízelítőt.

A széria egy repülőgépről szól, amelyik váratlanul eltűnik a radarokról, de 5 év után mégis előkerül pedig a legtöbben úgy hitték, hogy a gép lezuhant. A repülő utasai az idő múlásából mit sem éreztek, nem úgy a hozzátartozók, akiknél viszont valóban eltelt ez az 5 éves időszak. A szokatlan sztori végül a rajongók egyik kedvencévé vált, és sokan még a közösségi csatornán is petíciót hirdettek a megmentéséért, amikor úgy tűnt, hogy a cliffhanger évadzáró után már soha nem kerül többet képernyőkre.

A folytatásról tehát a Netflix gondoskodik, és a Starnger Thingshez hasonlóan a Manifestet is ketté bontotta, egyenként 10 epizóddal.

Az első 10 epizód november 4-én érkezik a streaming óriás műsortárába

Első teaser (az applikációban már elérhető magyar felirattal is):

#netflixvilág #manifest

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.