BREAKING!Új képeken a Sárkányok háza második epizódja, az HBO látványvilága elképesztő

A képek megtekintését csak azoknak ajánlom, akik már látták az első epizódot

A Trónok harca előzménysorozata a Sárkányok háza minden idők legjobb HBO nyitányával, 10 millió nézővel rajtolt el múlt vasárnap, és a várakozásoknak megfelelően az első rész valóban úgy sikerült, ahogyan azt sokan elképzelték.

Kaptunk kezdésnek egy visszafogott karakterbemutatást, ám a készítők egy cseppet sem spóroltak a látványos sárkányröptetésekkel sem, illetve akik a harcjelenetek és véres ütközetek miatt rajongtak úgy igazán a Trónok harcáért, azok a Sárkányok háza első epizódja után is elégedettek lehetnek, hiszen abból is láthatunk kellő mennyiséget, olykor talán többet is a keleténél.

Mindenesetre az elsőkörös vélemények alapján a Sárkányok háza első epizódja a legmerészebb várakozásainkat is felülmúlta, és csak egy méretes történetmesélésnek az első mondatain vagyunk túl, ami csupán felhelyezte a bábukat az előttünk álló nagy játszmákhoz, és egy lenyűgöző világ készül előttünk kibontakozni. A folytatás pedig néhány óra múlva, pontosabban hétfő hajnali 3 órakor lesz az HBO Maxon, amihez mutatok néhány új képet, ami a fentebb leírt állításokat valamelyest alátámasztja majd.

Kétségtelen, hogy a Sárkányok háza az eddig fő sorozatnak tekintett Trónok harca látványvilágát már erősen karcolgatja, többek szerint pedig némileg már felül is múlja, és ha szemügyre vesszük ezeket az új jelenetképeket, még inkább kedvet kapunk a hajnali felkeléshez, hogy premierben lássuk ennek  a pazarul felépített fantasy világnak a további izgalmas történéseit.

#hbozóna

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.