Így tudod nézni az US Open 2022-es Grand Slam-tenisztornát online és kábelen

A US Open vagy másnéven United States Open az év utolsó Grand Slam-tenisztornája. Minden év augusztusában vagy szeptemberében, a wimbledoni teniszverseny után rendezik meg.

A torna két héten keresztül tart, és már zajlanak a selejtező mérkőzések, ám a valódi torna augusztus 29-én hétfőn kezdődik az első fordulóval, és a döntőt szeptember 11-én vasárnap rendezik meg a szimbolikusnak számító, 23 771 férőhelyes Arthur Ashe Stadionban.

Az idén 142. alkalommal megrendezésre kerülő teniszverseny lehet Serena Williams utolsó Grand Slam-tornája, ami neki már a 21. a sorban, és szeretne méltó módon elbúcsúzni a Flushing Meadows közönségétől. A férfi mezőnyben tavaly Daniil Medvegyev nyert, és első kiemeltként idén is szeretné megvédeni a címét. Néhány kulcsjátékos hiányozni fog, köztük Novak Djokovic és Alexander Zverev, mivel például sütörtökön Djokovic hivatalosan is bejelentette, hogy a COVID-oltás hiánya miatt kihagyja a versenyt. Azonban Rafael Nadal visszatér, aki sérülés miatt visszalépett Wimbledontól a Nick Kyrgios elleni elődöntő előtt, és most harcra készen, harmadik kiemeltként várja Rinky Hijikata elleni elsőkörös összecsapását.

Mikor lesznek a mérkőzések?

(magyar idő szerint)

  • Első forduló:  augusztus 29-30
  • Második forduló:  augusztus 31-szeptember 1
  • Harmadik forduló:  szeptember 2-3
  • Negyedik forduló:  szeptember 4-5
  • Negyeddöntők:  szeptember 6-7
  • Női egyes elődöntők:  szeptember 8., 00:00
  • Férfi egyes elődöntők:  szeptember 9., 20:00 és 00:00
  • Női egyes döntő:  szeptember 10., 21:00
  • Férfi egyes döntő:  szeptember 11., 21:00

Hogyan tudod nézni az US Open 2022-es teniszversenyét?

A mérkőzéseket Magyarországon az Eurosport közvetíti, amelyet hagyományos televíziós előfizetéssel, online TV vagy akár közvetlen streaming előfizetéssel is tudsz nézni. Figyelni kell viszont arra, hogy az Eurosport csatornák nem minden hagyományos televíziós előfizetési csomagban találhatóak meg, sőt: Mivel a mérkőzéseket az Eurosport mindkét csatornája közvetíti (Eurosport 1,2) – ezért érdemes a meccsek pontos eloszlásáról és közvetítések időpontjáról a honlapon tájékozódni. A legjobb megoldás az Eurosport Player különáló streaming szolgáltatás, ami rendelkezik mobilos, tabletes okostévés vagy webes alkalmazással is, és az arra alkalmas készülékeken akár 4K minőségben is nézhetjük a mérkőzéseket, függetlenül attól, hogy az otthoni tévés előfizetési csomagunkban melyik csatorna található meg.

Előfizetési díjak

1.790 Ft/hó

8.990 Ft/év

Az előfizetéshez létre kell hozunk egy profilt, amellyel bármelyik eszközön beléphetünk az Eurosport (IOS vagy Android) vagy az Eurosport Player applikációba, és könnyedén váltogathatunk akár a párhuzamosan folyó mérkőzések között vagy on demand formában vissza is tudjuk nézni bármelyiket.

#sportstreaming

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.