A visszatérő Jean Reno Dr. Watsonként küzd majd a női előítéletek ellen az Amazon új sorozatában

Oszd meg a cikket másokkal is:

A népszerű francia színész Jean Reno legutóbb a Ki ölte meg Sarát című, mexikói Netflix sorozatban alakította Reinaldo Gómezt, most azonban az Amazon Prime Videon fog feltűnni, és egy új, az 1940-es években játszódó nyomozós sorozatban bújik egy ambiciózus felsőosztálybeli fiatal lány inasánaka a bőrébe, hogy megtaláljanak egy sorozatgyilkost, és leküzdjék a korra jellemző női előítéleteket is.

Un asunto privado – Teaser Oficial | Prime Video España

A finales de los años 40 en Galicia, una atrevida joven de clase alta con alma de policía, Marina Quiroga (Aura Garrido), se propone dar caza al asesino en serie que acecha desde hace meses la ciudad y lo hace con la ayuda de su fiel mayordomo, Héctor (Jean Reno).

A Magánügy (Un asunto privado / A Private Affair ) című sorozat az 1940-es évek Galíciájába repíti a nézőket. Marina Quirogát fogja követi, akit Aura Garrido alakít, és legutóbb a netflixes Az ártatlan című thriller sorozatban láthatták a nézők. Marina egy merész, felső osztálybeli fiatal lány, aki egy mindenre elszánt nyomozó lelkével rendelkezik, és úgy dönt, hogy levadássza a környéket rettegésbe tartó sorozatgyilkost, akit a hatóságok hónapok óta nem tudnak becserkészni. Ehhez segítségül hívja a diszkrét és jámbor inasát Hectort (Jean Reno), aki ugyan meglehetősen érzékeny, ugyanakkor intelligens és merész ember is egyben, és Marinával egy tökéletes párost alakítva a sorozatgyilkos nyomába erednek.

Marina és Héctor 8 epizódon keresztül fognak együtt küzdeni az akadályok ellen, amelyeket a korabeli előítéletek (amelyek a nőket a háztartási munkákba szorítottak), valamint Marina anyjának kényszerházasságra tett kísérletei jelentenek, és mindezek alapján egy korrekt háttértörténettel is sikerült megtölteni a sorozatot, ami különösen érdekessé teheti majd.

A szinopszis alapján egy spanyol gyártású Sherlock Holmes sorozatot kapunk, amelyben Jean Reno lesz Dr. Watson, és a netflixes Enola Holmes filmekkel ellentétben itt nem Sherlock testvérét alakítja majd egy nő, hanem Marina Quiroga lesz maga a főnyomozó. A szériát Teresa Fernández-Valdés, Gema R. Neira, és Ramón Campos készítette, vezető producerek Teresa Fernández-Valdés, Ramón Campos.

Első képek a sorozatból:

#amazonprimevideo