Justin Timberlake Jessica Biel után nyomoz a Disney igaz történeten alapuló limitált sorozatában

Október 12-én érkezik a Disney+ streaming műsortárába a Candy: Halál Texasban (Candy) című limitált minisorozat, ami egy igaz texasi törénetet dolgoz fel egy háziasszonyról, aki egy baltával megölte a legjobb barátnőjét, mert viszonyt kezdett a férjével.

Az 1980-as években játszódó, és öt epizódból álló sorozat egy szerelmi háromszögről szól, amelyben a tökéletes háziasszonyként ismert Candy Montgomery számára a megfelelés okozta nyomás egyre magasabbra nő, és viszonyba kezd a szomszédban lakó Allan Gore-al. Candy az idili környezetében – szerető férj, két gyereket, szép ház – a konformitás nyomása egyre erősebbé kezd válni, és tettei csak egy kis szabadságért kiáltanak, ami halálos eredménnyel járnak.

Hivatalos plakát

A sorozat főszereplője A bűnösből (The Sinner) ismert Jessica Biel, aki majd Candy-t alakítja. A legjobb barátnő Betty szerepében pedig Yellowjacket című sorozat sztárját Melanie Lynskey-t láthatjuk, de feltűnik majd többek között a Paramount videójáték adaptációs sorozában is szereplő Pablo Schreiber. Az alelnök című HBO dramedy sorozat Jonah Ryanjaként ismert Timothy Simons mellett szerepet vállalt Justin Timberlake is, aki ügyében nyomozó seriff helyettese, Steve „Diffy” Deffibaugh lesz. Timberlake a sorozat kedvéért húzott hátú parókát visel, és némi hasat is eresztett, hogy minél hitelesebben tudja visszaadni a nyomozó karakterét.

#disneyplus

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.