Jessica Biel, Jason Momoa és a Netflix milliárdos üzlete – Egy nap műsoron

Ha mindig naprakész szeretnél maradni a Netflix, az HBO Max, a Disney+, az Amazon Prime Video, az Apple TV+ vagy a SkyShowtime újdonságaival, akkor az Egy nap műsoron összefoglaló anyag pontosan neked készül.

Ebben a cikkben gyorsan és könnyen átnézheted az aktuális híreket és merítéseket, hogy mik érkeznek a különböző streaming vagy online tévé műsortárakba. Pontos tájékoztatást kaphatsz arról, hogy milyen produkciókat rendeltek be a stúdiók vagy milyen technikai újdonságokkal találkozol a jövőben, amik várhatóan megváltoztatják a tartalomfogyasztási trendeket, szokásokat is.

Egy nap műsoron, a Műsoron.hu rendszeres hírösszefoglalója:

Új drámasorozatot készít az Oscar-díjra jelölt Steven Knight, ráadásul a Disney streaming felületére.

Nyugat-Európa lehet a Netflix reklám bevételeinek az elsődleges piaca, ami felülmúlhatja az Egyesült Államok bevételeit – derült ki az Ampere Analysis legújabb jelentésében.

Október 12-én érkezik a Disney+ streaming műsortárába a Candy: Halál Texasban (Candy) című limitált minisorozat, ami egy igaz texasi törénetet dolgoz fel egy háziasszonyról, aki egy baltával megölte a legjobb barátnőjét, mert viszonyt kezdett a férjével.

Az Amazon a Samsung partnereként már 8K felbontású tartalmakkal készül kiadni a Gyűrűk Ura előzménysorozatához.

Az Utódlás 4. évadában a várhatóan egyre közelebb kerül Lukas Matsson a Waystar Royco médiakonszern megvásárlásához, ami egzisztenciális szorongást és családi megosztottságot vált ki a Royok között, miközben azt várják, hogyan fog kinézni az életük, amikor a gigaüzlet lezárul.

Jason Momoa novemberben visszatér a Netflixre, jön az Álomország (Slumberland) családi kalandfilm a hálaadás időszakára időzítve, ami az előzetes alapján gyönyörű látvánnyal rendelkezik, és várhatóan Momoa érzelmesebb arcát is megismerhetik majd a nézők.

#egynapműsoron

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.