Ismerős arcokkal élesedik a hatalmi játszma az Utódlás 4. évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Amikor a Sárkányok háza elindult vasárnap az HBO lineáris és streaming csatornáin, az Warnerhez tartozó ikonikus filmek és sorozatok, mint a Harry Potter, a Batman, a Maffiózók, Az alelnök, vagy az Utódlás közösségi felületein megjelentek a Targaryan-ház stílusában készült saját lógók, és mind közül az egyik legjobb és leginkább kreatív elképzelés a vadkannal a tetején megjelenő Roy-ház címer volt, ami persze hogy az Utódlás jellegére utalt, és kellő módon kifejezte a törtető és minden hatalmi ágban szerepet vállaló Roy-család értékrendszerét.

Succession on Twitter: “Are you part of House Roy or not? House of the Dragon is streaming tonight at 9PM on @HBOMax. #HOTD pic.twitter.com/vs0xJ3goBn / Twitter”

Are you part of House Roy or not? House of the Dragon is streaming tonight at 9PM on @HBOMax. #HOTD pic.twitter.com/vs0xJ3goBn

Az Utódlás korábban is számos mém alapját szolgáltatta, és a 2020-ban az Emmy-gálán a legjobb drámasorozat díjjal jutalmazott széria idén akár történelmet is írhat, hiszen összesen 25 jelölést kapott, köztük továbbra is az egyik legértékesebbet, amire csak az Apple által készített Különválás tűnik veszélyesnek.

A rajongók már alig bírják kivárni a 9 Emmy-díjjal rendelkező sorozat 4. évadának érkezését, amit idén júniusban kezdtek el forgatni New Yorkban. Az új évadban várhatóan egyre közelebb kerül Lukas Matsson a Waystar Royco médiakonszern megvásárlásához, ami egzisztenciális szorongást és családi megosztottságot vált ki a Royok között, miközben azt várják, hogyan fog kinézni az életük, amikor a gigaüzlet lezárul. A hatalmi harcuk tovább mérgesedik, amikor a család mérlegeli a jövőt, amelyben kulturális és politikai súlyuk viszont erősen lecsökken.

A Deadline beszámolója szerint visszatér a sorozatba Dagmara Domińczyk, aki az első két évadban a Waystar Royco PR-vezetőjét és a jogi csapat oszlopos tagját, Karolina Novotney-t alakította. Természetesen ismét láthatjuk majd Alexander Skarsgårdot is Lukas Mattson technológiai vezérigazgató szerepében, Kendall ádáz és mindenre elszánt üzleti ellenségét Arian Moayedet, valamint Kendall asszisztensét Juliana Canfieldet is.

Újra feltűnik majd Kendall barátnőjeként Annabelle Dexter-Jones is Naomi Pierce szerepében, Hope Davis, aki a Roy család ősi ellenségének számító Sandy Furness lányát fogja alakítani, és Cherry Jones színésznő, aki Nan Pierce-t játszotta a rivális médiacég vezetőjeként.

#hbozóna #utódlás