Elképesztő: A Samsung és az Amazon már 8K-ban is kínál tartalmakat a Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi sorozathoz

Oszd meg a cikket másokkal is:

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a streaming tartalomfogyasztás, már ami a dolog technológiai oldalát illeti. Amíg a stúdiók és szolgáltatók a streaming profitorientált változatába fektetnek jelenleg a legtöbbet, ide sorolható a reklámokkal támogatott AVOD opció vagy a kombinált műsorkínálat, az Amazon a Samsung partnereként már 8K felbontású tartalmakkal készül kiadni a Gyűrűk Ura előzménysorozatához.

A Samsung Electronics TV-gyártó együttműködve a Prime Video streaming szolgáltatással már egy olyan lehetőséget kínál a rajongóknak, ami exkluzív 8K-s tartalmakat nyújt a Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi szeptember 2-ai kezdéséhez. A hírek szerint az új a Prime Video előfizetők, valamint a Tolkien-rajongók kizárólag a Samsung tévékkel férhetnek majd hozzá az exkluzív tartalmakhoz, persze csak az erre kijelölt készülékekkel. Ezek jelenleg a Samsung Neo QLED 8K TV, és a The Wall 8K Micro LED, amelynek 292 hüvelykes (7,5m) verzióját kisebb megjelenítőkből építik fel.

Az ehhez hasonló együttműködések jelentős mérföldkövet jelentenek abban, hogy a 8K – ami jelenleg a legprémiumabb kijelzőtechnológia – a nézők előtérbe kerüljön – jelentette ki Simon Sung, a Samsung Electronics Visual Display üzletágának ügyvezető alelnöke és értékesítési és marketingcsapatának a vezetője. A rajongók most először tapasztalhatják meg a Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi lenyűgöző képeit a Samsung Neo QLED 8K TV-ken.

#amazonprimevideo #samsung