Megérkezett A szolgálólány meséje 5 évadának első rendes előzetese

Az elmúlt évek egyik legfelkavaróbb sorozata A szolgálólány meséje a hatodik évaddal szeptember 14-én érkezik a Hulura, ám nincs okunk elkeseredni, hiszen a premier másnapján, szeptember 15-én csütörtökön máris elérhető lesz az HBO Maxon magyar műsortárában is, várhatóan magyar felirattal (pontos specifikációról még nem érkezett hivatalos válasz). Elisabeth Moss disztópikus világban játszódó sorozata egy olyan jövőt vázol fel, amelyben a nőket szolgálólányoknak nevelik, és arra kényszerítik őket, hogy gyerekeket szüljenek a hierarchiában felettük álló családok számára.

A Margaret Atwood azonos című 1985-ös regényén alapuló sorozat elképesztően népszerű Magyarországon is, hiszen ezt a sorozatot nézték tavaly a legtöbben az akkor még HBO GO néven ismert platformon. A 15-szörös Emmy-díjas sorozat A 4. évadának premierje volt a Hulu minden idők legnézettebb tartalma, amit a A Samba TV felmérése is alátámasztott, hiszen számításaik szerint 1 millió amerikai háztartást követte a 4. évadát az első hetében.

Hivatalos magyar poszter

#hbozóna

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.