Betekintő: Ilyen lesz Sylvester Stallone új filmje pénteken az Amazonon

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az akciófilmek nagy öregje Sylvester Stallone folyamatosan új produkciókon dolgozik annak ellenére, hogy első filmje 1976-ban készült, de a Rocky sztárja azóta is ontja magából változó minőségű filmeket.

Új filmje a Szamaritánus (Samaritan) augusztus 26-án pénteken érkezik, ráadásul az Amazon Prime Video műsortárába UHD minőségben, amit még az MGM gyártott 2019-ben, ám bemutatására egészen idáig várni kellett, hiszen az Amazon felvásárolta az MGM stúdiót közel 8,5 milliárd dollárért . Az új szuperhősfilm alapját Marc Olivent és Renzo Podesta  Mythos Comics képregénye szolgáltatta, amelyet Julius Avery rendezezett, és a Végtelen útvesztő 2 írója Bragi F. Schut és Stallone produkciós cége a Balboa Productions készített.

Samaritan – Official Trailer | Prime Video

25 years ago, the world’s greatest hero vanished. Sylvester Stallone stars in Samaritan, coming August 26 only to Prime Video. Get More Samaritan: Facebook: https://www.facebook.com/SamaritanMovie Instagram: https://www.instagram.com/SamaritanMovie ” SUBSCRIBE: http://bit.ly/PrimeVideoSubscribe About Prime Video: Want to watch it now? We’ve got it.

A film története szerint A tizenhárom éves Sam Cleary (Javon “Wanna” Walton) azt gyanítja, hogy titokzatos és visszahúzódó szomszédja, Mr. Smith (Sylvester Stallone) valójában egy szuperhős legenda csak rejtőzik, miután 20 évvel ezelőtt Nemezisszel összecsapott és sokan úgy vélték, hogy meghalt. Sam azonban hisz a legenda visszatérésében, aki majd visszarántja a város a káosz széléről, és megmenti a teljes pusztulástól.

Stallone kora ellenére meglehetősen termékeny időszakát éli, hiszen Scott Waugh rendezésében A feláldozhatók 4 várhatóan még ebben az évben megérkezik.

Új képek a filmből:

Stallone úgy nyilatkozott, hogy szereti azokat az akciófilmeket, amelyeknek szívük is van, mint például A pusztító, a Cliffhanger és a Rocky. Szerinte A Szamaritánus is egy nagyon érdekes film, hiszen a főhős azt mondja: “Elegem van abból, hogy megpróbálom megmenteni a társadalmat. Még magamat sem tudom megmenteni.” Aztán jön ez a fiatal kölyök, aki viszont azt mondja: „Van valami ebben az öregemberben, ami nem hangzik igaznak.”

#amazonprimevideo