Angol Ligakupával és Hanga Ádám meccseivel erősít az ARENA4+ streaming

Értékes sportjogokat szerzett a Nework4 csoport, amik elsősorban a streaming szolgáltatásuk, az ARENA4+ műsorát fogja erősítani.

Angol Ligakupa

Augusztus 23-án kedden a Bolton Wanderers – Aston Villa összecsapással, majd augusztus 24-én szerdán a Tranmere Rovers – Newcastle találkozóval veszi kezdetét a Football League Cup közvetítés sorozata az ARENA4+-on. A csatorna ígérete szerint a sport streaming szolgáltatásának előfizetői a kupa legizgalmasabb mérkőzéseit láthatják hétről-hétre, hiszen heti két mérkőzést is láthatunk a sorozatból, amelyet tavaly a Liverpool nyert meg.

Spanyol kosárlabda (Liga ACB)

A Network4 meghosszabbította szerződését a spanyol kosárlabda-bajnoksággal, a Liga ACB-vel. A megállapodás értelmében továbbra is az ARENA4+ közvetíti Hanga Ádám csapata, a Real Madrid bajnoki mérkőzéseit. Az idény szeptember 28-án kezdődik, azonban a streamen már szeptember 24-25-én láthatóak lesznek a Szuperkupa elődöntői.

#sportstreaming

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.