Újdonság: Szeptemberben érkezik az Elvis Presley életrajzi film a magyar HBO Maxra (UPDATE)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Frissítés: a film szeptember 2-án kerül fel az HBO Maxra

A Warner Bros. Elvis című filmjét június 23.-án kezdték el vetíteni a hazai mozik, aminek a 45 napos mozi ablakot követően kb. augusztus 7-én kellett volna megérkezni az HBO Maxra, azonban az új Warner Bros. Discovery főnök David Zaslav megszorító intézkedései megszüntették ezt a gyakorlatot, és sokáig nem tudtuk, hogy mikor várható a hazai streaming megjelenése.

ELVIS – Magyar szinkronos előzetes (12)

ELVIS JÚNIUS 23-TÓL A MOZIKBAN! A legendás Elvis Presley élete, ahogy még sosem láttuk: titokzatos menedzsere, a magát csak „ezredesnek” szólíttató Tom Parker szemén keresztül. A két férfi közti különös, sokat változó kapcsolat (néha barátság, néha gyűlölet) több mint 20 évig tartott.

Akik esetleg még nem látták a mozikban a legenda Elvis Presley életének 20 évét felülelő életrajzi filmet, azok szeptember 25-én pótolhatják majd, ugyanis akkor kerül fel az HBO Maxra várhatóan magyar szinkronnal.

A film az Oscar-jelölt filmrendező, Baz Luhrmann látványos alkotása Elvis Presley életéről és zenei karrierjéről talányos menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult kapcsolatának tükrében. Az Elvis (Austin Butler) életének 20 évét felölelő alkotás másik főszerepében az Oscar-díjas Tom Hanks látható, valamint Elvis életének egyik legjelentősebb szereplője, Priscilla Presley (Olivia DeJonge). A film úgy mutatja be a zenei legendát, a sztár felemelkedésétől kezdve példátlan magasságokba ívelő karrierjéig, hogy Parker szemszögéből elmesélve egy mélyfúrást kapunk kettejük kapcsolatáról is, valamint az események hátteréül szolgáló erkölcsi, kulturális és ízlésbeli változásokról, amelyek robbanásszerűen alakították át Amerikát néhány évtized leforgása alatt.

#hbomax #hbozóna