Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Exkluzív betekintés a Tőrbe ejtve folytatásáról a Netflixtől Daniel Craig és Edward Norton főszereplésével

A Netflix jóvoltából elsőként itt látható az 2019-ben készült Daniel Craig főszereplésével készült Tőrbe ejtve folytatásának első kedvcsinálója és néhány kép a forgatásról. A Netflix még 2021 márciusában fizetett több mint 450 millió dollárt a Tőrbe ejtve két folytatásáért, amelynek első filmje idén december 23-án érkezik a szolgálató műsortárába, és a néhány másodperces főcímvideó és képek alapján az év egyik legjobban várt kontentje is lehet.

Forrás: Netflix Media / Műsoron.hu

A Tőrbe ejtve – Az üveghagyma (Glass Onion: A Knives out Mystery) című alkotás bemutatója a szenteste előtti nap lesz a Netflixen, ami ezek szerint programing időzítés szempontjából is bevált a streaming szolgáltatónak, hiszen tavaly éppen ezen a napon mutatták be a Ne nézz fel! (Don’t Look Up) című filmet Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével, ami eléggé megosztó lett a nézők körében, azonban több aspektusából ma is idéznek számtalan jelenetet a közösségi csatornákon, így összesítve mindenképpen sikerként könyvelhető el.

Az új Tőrbe ejtve filmről jelenleg azt tudni, hogy Benoit Blanc nyomozó Görögországba utazik feltárni egy újabb rejtélyt, amelyben új színpompás gyanúsítottak szerepelnek, akárcsak az előzményfilmben. Ezt a filmet is Rian Johnson írta és rendezte, szereplők között pedig olyan színészeket találunk, mint Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline és Kate Hudson és Dave Bautista, tehát elképesztően erős kontentnek ígérkezik, és ha tudja tartani az előzményfilm színvonalát sőt, azt akár még képes lenne felülmúlni, akkor a Netflix könnyen lehet a karácsonyi időszak egyik nagy nyertese.

A Tőrbe ejtve első filmje is nagy sikerrel futott, többek között Oscar-díjra is jelölték, és most is megtalálható magyar szinkronnal a Netflix műsortárában, érdemes felkészülni a folytatásra.

Első képek:

KNIVES OUT 2

#netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.