Első betekintés: Ilyen lesz a The Last of Us új HBO sorozat

Oszd meg a cikket másokkal is:

Megszokássá vált a nagy tévé- és streaminghálózatok részéről, hogy egy aktuális nagyágyú sorozat – jelen esetben a Sárkányok háza című Trónok harca spinoff érkezésével egy időben megvillantanak néhány jelenetet a készülő produkciókból, ami most is megtörtént, felrántva a leplet az egyik legnagyobb címről, a The Last of Us videójáték adaptációs sorozatról.

 A The Last of Us ugyan még nem rendelkezik magyar címmel, és a teljes sorozatot még most is javában vágják a készítők, amelynek első két epizódját Kantemir Balagov rendezett, és besegített maga a játék ötletgazdája, Neil Druckmann is, ám minden bizonnyal az egy évig forgatott széria lesz az HBO 2023-as szuperágyúja, ami akár váltója lehet a ma induló Sárkányok háza spinoffnak is.

A The Last of Us című sorozat a népszerű PlayStation apokaliptikus játék alapján született, főszerepben Joelt Pedro Pascal, és a Trónok harcából ismerős Bella Ramsay alakítja majd Ellie-t. Az első betekintés elég keveset mutat meg a sorozatból, azonban a többi címtől, amelyek alig néhány pernyi képkocát mutatnak az adott sorozatból, a Last of Us már így is kellő bizonyíték, hogy ott a helye a 2023-ban legjobban várt sorozatok között.

A The Last of Us HBO Original sorozat lesz, elkülönülve a korábban bemutatott HBO Max Original kontentektől.

#hbozóna