Itt a meglepetés: Új bónuszepizódott kapott a Sandman a Netflixen

Jól fut a Sandman: Az álmok fejedelme című dark fantasy sorozat a Netflixen, és talán a legnagyobb rajongók sem gondolták volna, hogy ennyire sikeres lesz, viszont nem kétség, hogy a Neil Gaiman képregény adaptációnak ez a legkedvezőbb megjelenési forma.

A sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az első heti 69 milliós megtekintett óra után a második hétre már 125 milliónál tartunk, amit a Netflix egy másodévados berendeléssel hálált meg, mi nézők pedig örülhetünk a folytatásnak. Igen ám, viszont volt még egy bónuszepizód is a streamer birtokában, amit eddig tartogatott, és a már meglévő 10 epizód mellé ma reggel 6 óra után töltötték fel, ráadásul olyan kiváló mellékszereplőkkel, mint Sandra Oh, James McAvoy, David. Tennant és Michael Sheen.

Az új extra 11. epizód két fejezetből áll Ezer macska álma és Kalliopé címmel. Több különleges hatású animációs betétet is tartalmaz.  Arra törekedtünk, hogy az Ezer macska álma epizód animációs változatát a lehető legelbűvölőbbé és hipnotikussá tegyük, a valódi olajfestmények varázslatos vászonra történő felhasználásával – nyilatkozta az animációs történetet rendezője Hisko Hulsing. A festményeket klasszikusan rajzolt 2D animációval kombináltuk, amely telepatikus macskák valósághű 3D-s animációján alapul, hogy egy olyan kócos világot hozzunk létre, amely egyszerre érződik megalapozottnak és álmodozónak.

NETFLIX

AlapStandardPrémium
Havidíj2490 Ft3490 Ft4490 Ft
Képernyők száma124
Telefonok és tabletek száma124
Korlátlan számú film, tévéműsor és mobiljáték
Laptopon, TV-n, telefonon és tableten egyaránt elérhető streamelés
HD minőségű lejátszás
Ultra HD minőségű lejátszás
REGISZTRÁCIÓ

#netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.