Így tudod nézni a Sárkányok háza első évadát az HBO Maxon

A Trónok harca 3 éve, 2019 május 20-án fejeződött be, és a rajongók azóta várják George R.R. Martin fantasy univerzumának a folytatását, amit végül előzmény formában 2021. március végén kezdtek el forgatni és 2022. február közepén fejeződött be. Martin 2022. február 20-án egy blogbejegyzésben vázolta fel, hogyan fejlődött fel a sorozat a kezdeti koncepciótól az első évad forgatókönyveinek kijelöléséig. A korai gyártási fázisban az író együtt dolgozott Ryan Condallal.

Mikor érkezik a Trónok harca előzménysorozata?

A sorozat első epizódja augusztus 22-én hajnalban válik elérhetővé az HBO Max műsortárában.

Így érkeznek az epizódok, teljes lista:

1. rész – augusztus 22 (hétfő)

2. rész – augusztus 29

3. rész szeptember 5

4. rész – szeptember 12

5. rész – szeptember 19

6. rész – szeptember 26

7. rész – október 3

8. rész – október 10

9. rész – október 17

10. rész október 24

Akiket láthatunk a sorozatban: Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes, Savannah Steyn.

Történet

A Sárkányok háza új HBO Original sorozat egy előzmény, ami a George R.R. Martin 2018-as Tűz és vér című regényéből merít ötletet, kétszáz évvel a Trónok Harca előtti időszakba repítve a nézőket. A sorozat egy olyan korszakot mesél el, amelyben ádáz küzdelem zajlik a Vastrónért, és ugyan a Targaryen-dinasztia hatalmának csúcsán van, de már gyülekeznek felette a viharfelhők, és véres polgárháború immár elkerülhetetlen.

Képek a sorozatból

HBO MAX

Előfizetés:

2390 Ft I hónap

28 680 Ft 18 990 Ft I év*

*33%-ot az éves előfizetéssel.

REGISZTRÁCIÓ

#hbozóna

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.