Új betekintő: Látványos és igazán sötét lesz az új Wednesday sorozat a Netflixen

Idén ősszel érkezik a Netflixre az új Adams Family remake sorozat, ami ezúttal Wednesday Adamsre fókuszál, természetesen Tim Burton egyedi stílusjegyeit és látványvilágát megőrizve.

A Netflix kiadta az első hivatalos képeit és új rövid előzetesét is a sorozathoz. Utóbbi esetében máris kellő hangulattal ruházza fel a sötét vígjátok, így a műfaj kedvelőinek igazi csemegének ígérkezik, de már most borítékolható, hogy másokat is azonnal el fog ragadni. Az első képsorokban egy középiskolai vízilabda csapat edzésére toppan be a kis Wednesday – akit ezúttal Jenna Ortega alakít, kezében vizes zacskóban úszkáló piranhákkal, akiket természetesen be is enged a fiúk közé.

Ugyan a Nancy Reagan középiskolába járó Wednesday Addams egyértelműen élvezi, ahogyan a dühös halraj ráborul a fiúcsapatra, viszont ezt környezete valószínűleg nem igazán kultiválja, így a család elköltözik Nevermore-ba, ami pontosan úgy fest, ahogyan egy ilyen szellemkastélyszerű sulit elgondolunk. A láthatóan sötét hajlamú tiniknek szóló középiskolában aztán Wednesday új kihívásokkal kénytelen szembenézni, és hozzá inkább passzoló környezetben barátokra és persze ellenségekre is szert fog tenni, persze az ő sajátos komor értelmezésében.

Viszont a látottak alapján egy gyönyörűen kidolgozott, kellően sötét és igazán látványos YA sorozatot kapunk, ami nem feltétlen szól majd kizárólag a fiatalabb korosztálynak. A sorozat nyolc epizódja várhatóan október környékén a halloween időszakban érkezhet, amelynek pontos időpontját még nem tudni.

NETFLIX

AlapStandardPrémium
Havidíj2490 Ft3490 Ft4490 Ft
Képernyők száma124
Telefonok és tabletek száma124
Korlátlan számú film, tévéműsor és mobiljáték
Laptopon, TV-n, telefonon és tableten egyaránt elérhető streamelés
HD minőségű lejátszás
Ultra HD minőségű lejátszás
REGISZTRÁCIÓ

#netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.