Már a James Bond filmgyűjtemény is lekerült az HBO Maxról

Oszd meg a cikket másokkal is:

Akik HBO Max előfizetéssel szeretnék megnézni a teljes James Bond gyűjteményt, azoknak van egy rossz hírem: Másfél év után lekerül valamennyi James Bond film a műsortárból, és nem is tűnik valószínűnek, hogy egyhamar visszakerülnének.

Az dolog előzménye, hogy tavaly az Amazon felvásárolta a James Bond filmek készítőjét az MGM-et, amely idén márciusban vált hivatalossá, miután a közel 8,5 milliárdos üzlet végül hatósági jóváhagyást is kapott. Annak ellenére, hogy tegnap a Warner Bros. International több éves megállapodást írta alá az MGM-el a készülő James Bond filmek marketing-reklám, reklámozás, és filmforgalmazási tevékenyégek Amerikán kívüli elvégzésére, a korábbi filmek SVOD disztribúciós jogaira ez nem vonatkozik.

James Bond maraton: Decemberben érkezik a 007-es ügynök teljes kollekciója az HBO GO-ra

Ennek értelmében a 2020 decemberében még az HBO GO-ra felkerült 26 filmből álló James Bond gyűjtemény már nem érhető el az HBO Max műsortárában, és elég valószínű, hogy ezek a remek filmek hamarosan megjelennek majd az Amazon Prime Video applikációjában, és onnan hosszú ideig nem is fognak elköltözni.

HBO MAX

Előfizetés:

2390 Ft I hónap

28 680 Ft 18 990 Ft I év*

*33%-ot az éves előfizetéssel.

REGISZTRÁCIÓ

#műsoronplus