A Netflix újabb kísérletet tesz Guillermo del Toro új horrorsorozatával

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egyszerre gyönyörű és borzalmas – hirdeti a Netflix Guillermo del Toro ősszel megjelenő Cabinet of Curiosities című sorozatát a Netflix. Az új antológia sorozat szakít az eddig alkalmazott binge-modellel, és már nem egyszerre kerül fel a szolgáltató műsortárába, hanem négy napon keresztül, napi dupla epizóddal mérheti fel a szezonális nézői elköteleződést.

A halloween időszakban, de még a decemberi Pinokkió előtt debütál majd a mester új horrorsorozata, ami nem csak történetében, de bemutatásában is rendhagyónak ígérkezik. A streamertől szokatlan módon, október 25-től október 28-ig a Netflix & Chills Halloween esemény keretében kerül majd a képernyőre, és vélhetően ez is egy újabb kísérlet lesz arra, hogy egy elnyújtott premierre felmérje a nézői elköteleződést a tartalmak iránt, ami fontos része lehet a Netflix új irányvonalának.

A mester szerint a Cabinet of Curiosities arra vállalkozik, hogy bemutassa a normális világunkon kívül létező valóságot: az anomáliákat és az érdekességeket. A történetkéket és a mesemondók csoportját saját kezűleg válogattuk ki, hogy elmondhassuk ezeket a meséket, akár a világűrből, akár természetfeletti történetből, akár csak elménkből származnak – nyilatkozta A faun labirintusa rendezője.

Az epizódok címei:

  1. Dreams in The Witch House
  2. Graveyard Rats
  3. LOT 36
  4. Pickman’s model
  5. Theautospy
  6. The Murmuring
  7. The outside
  8. The viewing

NETFLIX

AlapStandardPrémium
Havi költség* (Forintban)2490 Ft3490 Ft4490 Ft
Képernyők száma124
Telefonok és tabletek száma124
Korlátlan számú film, tévéműsor és mobiljáték
Laptopon, TV-n, telefonon és tableten egyaránt elérhető streamelés
HD minőségű lejátszás
Ultra HD minőségű lejátszás
REGISZTRÁCIÓ

#műsoronplus