Hivatalos: Maradhat az élethosszig tartó magyar HBO Max kedvezmény

A Warner Bros. Discovery (továbbiakban WBD) a második negyedéves piaci jelentés során jelentette be, hogy 2023 közepén megszűnik az HBO Max, és helyét egy, a Discovery Plus technológiai alapját felhasználó, és annak tartalmaival egyesülő kombinált Warner streaming platform jön létre, amelynek nevét egyelőre nem tudni.

Az HBO Max 2020 májusában indult Amerikában, felváltva az a helyi HBO GO, és HBO Now szolgáltatásokat, majd 2021 nyarán lépett ki a nemzetközi piacra, elsőként Dél-Amerikában. Az HBO Max Magyarországra idén március 8-án érkezett meg – szintén az HBO GO helyébe, és a kezdésnek rögtön egy kellemes ajánlattal igyekeztek minél több hazai előfizetőt begyűjteni a szolgáltatásba.

A WBD kezdésnek meghirdette Magyarországon az élethosszig tartó 33%-os kedvezményt, ami azt jelentette, hogy az HBO GO előfizetői automatikusan megkapták, és az újonnan csatlakozók március 31-ig élhettek ezzel a lehetőséggel, amely a mindenkori szolgáltatói díjból 33%-os árkedvezményt biztosít, amíg tart az előfizetés. Azonban David Zaslav WBD CEO múlt heti bejelentése az HBO Max megszűnéséről rögtön felvetette, hogy mi lesz jövőre azzal az örökké tartó kedvezménnyel, ami miatt vélhetően több tizezren választották a streaming platformot.

A dezinformációk miatt érdemes rögtön leszögezni, az HBO Max hazánkban legkorábban 2024-ben szűnik meg, így van még kb. másfél éve a szolgáltatásnak, viszont Amerikában a platform már jövőre biztosan bezár, és egy ilyen multiplatform esetében a hasonló változások kihatással lehetnek a nemzetközi HBO Maxra is.

A Műsoron megkeresésére a WBD hazai kommunikációs vezetője megerősítette, hogy egyelőre nincs veszélyben a tavasszal meghirdetett kedvezmény:

„Az élethosszig tartó promóciós ajánlat kapcsán jelenleg nem tervezzünk módosítást.  Ha bármi változás lenne, arról mindenkit értesíteni fogunk még a 2024-re tervezett továbbfejlesztett szolgáltatás elindítása előtt.”

Az éves előfizetésre továbbra is jár a 33%-os kedvezmény.

HBO MAX

Előfizetés:

2390 Ft I hónap

28 680 Ft 18 990 Ft I év*

*33%-ot az éves előfizetéssel.

REGISZTRÁCIÓ

#hbozóna

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.