function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Első betekintés: Szeptemberben érkezik a Wedding Season a Disney Plusra

A Disney kiadta az első előzetest és néhány jelenetképet a Disney Plus Day napján, tehát szeptember 8-án érkező új brit original romkom-sorozatához, amelynek a címe Wedding Season (magyar cím még nem simert), és a látottak alapján egy vérbeli sötét humorú szériával van dolgunk..

A hivatalos szinopszis egyfajta romkom-thriller keverék műfajként írja le a sorozatot, ami Katie és Stefan történetét meséli el, akik egy esküvőn egymásba szeretnek és titkos viszonyt kezdenek, annak ellenére, hogy Katie-nek már van egy vőlegénye. Aztán két hónappal később Katie esküvőjén meggyilkolják a vőlegényt és annak egész családját. A rendőrség szerint Stefan tette, Stefan szerint viszont Katie csinálta, és senki sem tudja biztosan, hogy mi az igazság…

A sorozat tehát egy akciódús kalandozás Katie és Stefan szökéséről az Egyesült Királyságon át az Egyesült Államokban, miközben megpróbálják bebizonyítani ártatlanságukat.

Előzetes:

Hivatalos poszter

Exkluzív képek:

Disney Plus (reklám nélkül)

Előfizetés:

2490 Ft | hó

24 900 Ft | év
Több mint 15% kedvezmény.*

REGISZTRÁCIÓ

#disneyplus #betekintő

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.