Betekintő: Új videót és képeket kapott a Szívtipró gimi reboot a Netflixen

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ki ne emlékezne a 90-es évek ausztrál YA sorozatára a Szívtipró gimire, amely hét évadon keresztül futott, és több mint 70 országban sugározták, köztük Magyarországon is, de eljutott Argentínába, Mexikóba, sőt még Indiába is.

A Szívtipró gimi (Heartbreak High) egy 1994-ben készült ausztrál televíziós sorozat volt, amelyet a Szívtipró kölyök című 1993-as film alapján Andrew Prowse, Michael Jenkins és Peter Neale vitt kisképernyőre.

A széria a 90-es évek egyik legmeghatározóbb ifjúsági sorozatának számított akkoriban Magyarországon, és szinte mindenhol hasonló népszerűségnek örvendett. Olyan ma már befutott sztárok kezdték színészi pályájukat benne, mint a Mentalista sztárja, Simon Baker vagy az Amerika Kapitány: A tél katonájából is ismert Callan Mulvey.

A Netflix két éve jelentette be, hogy Fremantle Australia-val kötött partnerségnek köszönhetően rebbot készít az ikonikus sorozatból, amely végül Az összetört szívek gimije címmel szeptember 14-én érkezik a műsortárba, és a magyar feliratos előzetes már megtekinthető a műsor netflixes adatlapján is.

Premierbejelentő rövid előzetes:

Heartbreak High | Date Announcement | Netflix

It’s their world, live in it. Heartbreak High premieres on September 14th. Only on Netflix.SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7About Netflix:Netflix is the world…

Képek:

Credit: Netflix Media

#betekintő #netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója