function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Betekintő: Új videót és képeket kapott a Szívtipró gimi reboot a Netflixen

Ki ne emlékezne a 90-es évek ausztrál YA sorozatára a Szívtipró gimire, amely hét évadon keresztül futott, és több mint 70 országban sugározták, köztük Magyarországon is, de eljutott Argentínába, Mexikóba, sőt még Indiába is.

A Szívtipró gimi (Heartbreak High) egy 1994-ben készült ausztrál televíziós sorozat volt, amelyet a Szívtipró kölyök című 1993-as film alapján Andrew Prowse, Michael Jenkins és Peter Neale vitt kisképernyőre.

A széria a 90-es évek egyik legmeghatározóbb ifjúsági sorozatának számított akkoriban Magyarországon, és szinte mindenhol hasonló népszerűségnek örvendett. Olyan ma már befutott sztárok kezdték színészi pályájukat benne, mint a Mentalista sztárja, Simon Baker vagy az Amerika Kapitány: A tél katonájából is ismert Callan Mulvey.

A Netflix két éve jelentette be, hogy Fremantle Australia-val kötött partnerségnek köszönhetően rebbot készít az ikonikus sorozatból, amely végül Az összetört szívek gimije címmel szeptember 14-én érkezik a műsortárba, és a magyar feliratos előzetes már megtekinthető a műsor netflixes adatlapján is.

Premierbejelentő rövid előzetes:

Heartbreak High | Date Announcement | Netflix

It’s their world, live in it. Heartbreak High premieres on September 14th. Only on Netflix. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading streaming entertainment service with 221 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries, feature films and mobile games across a wide variety of genres and languages.

Képek:

Credit: Netflix Media

#betekintő #netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.