Breaking: Frissült a magyar HBO Max

Oszd meg a cikket másokkal is:

Újabb szakaszához érkezett a Warner Bros. Discovery (WBD) HBO Maxon folytatott átalakítása, ami voltaképpen az új médiakonglomerátum, tehát a teljes Discovery műsortárának a jövőbeni befogadására irányul, és sok egyéb programing részleteket is tartalmaz.

Új hub a Maxon, még angol nyelven

Az átalakítás nemzetközi

Többek között ennek volt köszönhető az is, hogy több európai gyártású HBO tartalom, mint A besúgó teljes vagy az Aranyélet utolsó évada váratlanul lekerült a műsortárból, de így járt több skandináv vagy román nyelvű tartalom is, ami David Zaslav WBD CEO megtakarítási ügymenetének volt az első állomása is, és nem csak nézői felháborodást keltett az öreg kontinensen, de szakami körökben is többen kifejtették a nemtetszésüket.

Mindenesetre az HBO Max a márciusi indulása óta több esetben is átesett némi ráncfelvarráson, amely most egy komolyabb szerkezeti és technológiai frissítést is kapott. A mostani órákban elindított, és láthatóan még nem teljesen befejezett upgrade az eddiginél gyorsabb betöltési- és ezzel egyidőben lejátszási sebességgel is rendelkezik, további új hubok, új elrendezések, és cimkék is megjelentek, amik remélhetőleg további extrákkal is bővülni fognak, mint előzetes vagy teljes gyűjtemény megjelenítése.

Az előzetes információk szerint az HBO, a Warner és a Discovery portfóliójába tartozó márkák és csatornák végül egy közös platformba fognak egyesülni, amelynek vélhetően az HBO Max adja az alapját, és nagy meglepetés lenne, ha nem HBO Max Discovery lenne a végső elnevezése. A Discovery majd 15 ezer óra tartalmával egy elképesztő mennyiséget kell gyorsabb betöltési- és lejátszási sebességgel (valamennyi eszközön) integrálni egy globális platformban, amely komoly kihívás elé állítja a WBD mérnökeit annak tükrében is, hogy az HBO Max eddigi (és nem a most frissített) változata több gyerekbetegségben is szenvedett, meglehetősen lomhának számított a versenytársakhoz képest (Netflixhez vagy a Disney Pluszhoz), és ezen mindenképpen illik változtatni.

Frissítés: Visszajelzések alapján az upgrade egyelőre okostelefonokon nem látszik, de várhatóan hamarosan ott is megjelenik. Mivel globális rendszerfirssítés zajlik, idő amíg minden eszköz frissül. Nem tudjuk, hogy mikor fog megtörténni.

#musoronplus #hbozóna

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója