function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Augusztus 5-től új sportcsatorna indul Magyarországon

A NETWORK4 mai sajtóközleményéből kiderült, hogy az ARENA4, illetve az ARENA4 Plus mellett új sportcsatorna indul Magyarországon MATCH 4 néven, ami a fociszurkolóknak lehet kellemes meglepetés. Az új csatorna megjelenésével egy időben végül hivatalossá vált, hogy  hogy augusztus 5-től megszűnik a DIGI Sport 1, 2,3, helyettük viszont bekerül a szolgáltató csatornakínálatába az ARENA4 és mellé annak streaming megfelelője (AREAN4 Plus), illetve a MATCH4 is. Érdekes még, hogy egy versenytárs sajtóközleménye külön kitér a rivális csatorna vesztességgel működő sportcsatornájára.

A DIGI Magyarország és az Invitel augusztus 5-től felveszi kínálatába a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő DIGI Sport három adója beszünteti adását. A népszerű utánpótlás magazint, a Nap Hősét, a Magyarországon elsők között a DIGI és Invitel előfizetőinek elérhető MATCH4 (és az ARENA4) sugározza majd.

A MATCH4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) közvetítései is.

Az ARENA4 Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornája, műsoridejének közel 50 százalékában élő közvetítéseket sugároz. Gyorsan növekvő népszerűségét annak köszönheti, hogy a német Bundesliga és az UEFA nemzetközi válogatott mérkőzéseinek közvetítése mellett az amerikai futball rajongóinak kedvencének számító NFL és NCAA meccseket, valamint a MotoGP futamait, és számos küzdősport eseményt, összecsapást (PBC és MMA/Bellator gálák, WWE mérkőzések) is közvetít.

Az ARENA4 és a MATCH4 mellett hamarosan a DIGI is értékesíteni fogja az ARENA4+-t, Magyarország első sport-streaming szolgáltatását, melyen az élő közvetítések mellett olyan különlegességekkel is találkozhatnak az előfizetők, mint az élő statisztikai adatokkal kiegészített Bundesliga-mérkőzések, a több, választható kameraállásból követhető MotoGP időmérők- és futamok, valamint a RedZone, a profi amerikai futball liga, az NFL, körkapcsolásos élő közvetítése.

Ezeket kínálja a két sportcsatorna, azonban jelenlegi információk szerint csak az Arena 4 rendelkezik online változattal. A hír mellé érdemes megjegyezni, hogy a 2023-tól már az Apple TV és az Apple TV Plus is közvetít Major League Soccer (MLS) meccseket globálisan, tehát megfelelő előfizetéssel angol nyelven Magyarországon is.

MATCH4:

Angol Ligakupa

Angol Championship

Skót Premier League

Német Bundesliga 1

Német Bundesliga 2

Major League Soccer

PDC darts

NASCAR

IndyCar

Superbike

ARENA4:

Német Bundesliga 1

Német Bundesliga 2

UEFA nemzetközi válogatott mérkőzések

NFL (profi amerikaifutball-liga)

NCAA (egyetemi amerikai futball)

MotoGP

PBC bokszgálák

MMA/Bellator gálák

Spanyol kosárlabda bajnokság

WWE pankráció

KO TV magazinműsorok

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.