Havas Jon karakterközpontú Trónok harca folytatáson dolgozik az HBO

Az HBO újabb fokozatra kapcsolt a Trónok harca univerzum kiterjesztésében, és korai fejlesztői szakaszába helyezte a franchise első folytatását Kit Harington főszereplésével.

A hírt James Hibberd, a The Hollywood Riporter újságírója szellőztette meg ma hajnalban, ami szerint élőszereplős spin-off sorozat készül a Trónok hacához, amelynek középpontjában a rajongók kedvenc karaktere, Jon Snow áll, akit természetesen továbbra is Kit Harington fog alakítani. Mivel a fejlesztés korai szakaszáról beszélünk, így több információ egyelőre nem került napvilágra, azonban a projekt már előre vetíti RR Martin író fantasy univerzumának további kezelését, és akkor sem lennénk meglepődve, ha erre a Disney mintájára külön műsortárat (hubot) szeretnének építeni a jövőben.

Miként a szerző is megjegyzi, példa lehet számukra a Disney Plus felületen a Star Wars és Marvel márkáinak menedzselése, amelyben átütő sikert értek el olyan karakterközpontú folytatásos sorozatok elindításával, mint például a WandaVision (Elizabeth Olsen, mint Wanda Maximoff) és Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregorral mint az ikonikus Kenobi).

Jon Snow sorozatára vélhetően még elég sokat kell várni, azonban augusztus 22-én debütál az HBO Maxon a Sárkányok háza (The House of the Dragon) előzménysorozat – amely a Targaryen Házról szól és az alapmű előtt körülbelül 200 évvel játszódik, amivel együtt már hét Trónok harca projektről tudunk az HBO fejlesztésében.

A Warner Bros. Discovery nemrég jelentette be 3 milliárd dolláros költségmegtakarítási ütemtervét, amely ezek szerint a Trónok harca univerzumának tovább építésére olyan nagy mértékben a jelek szerint nem vonatkozik.  

front kép: Helen Sloan – HBO

#műsoronplus #hbozóna

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.